Social

#lant de cutremure #cutremur acum #magnitudine cutremur #cutremur romania # cutremur azi #cutremur

ALERTA! 4 cutremure, noaptea trecuta, in Romania!

Romania a fost zguduita de patru cutremure in noaptea de marti spre miercuri. Doua dintre acestea au fost cutremure de suprafata si au avut loc intr-o zona mai putin obisnuita pentru astfel de fenomene.

 

Primul cutremur a avut loc la ora 00:02 in zona seismica Vrancea, Buzau. Cutremurul s-a produs la o adancime de 121 de kilometri si a avut magnitudinea de 3 grade pe scara Richter.

Cel de-al doilea cutremur a fost si cel mai puternic din acest lant. A avut loc la ora 02:52 in zona seismica Vrancea, Vrancea. Cutremurul s-a produs la o adancime de 106 de kilometri si a avut magnitudinea de 3.8 grade pe scara Richter.

Acesta a fost urmat la ora 5:48 de cel de-al treilea cutremur. Un cutremur de suprafata produs in zona seismica Fagaras-Campulung, Arges. Cutremurul a avut magnitudinea de 2,4 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de doar 2 kilomteri.

Ultimul cutremur s-a produs la ora 7:28 tot in zona seismica Fagaras-Campulung, Arges. A avut magnitudinea de 2.3 grade pe scara Richter si s-a produs la adancimea de 3 kilometri, fiind tot un cutremur de suprafata.

Cele mai puternice cutremure din ultima perioada

Cel mai puternic cutremur din 2021

Cel mai puternic cutremur din 2021, resimtit in mai multe zone ale tarii, a avut loc noaptea de marti spre miercuri, 6 ianuarie 2021, a avut magnitudinea de 4,0 grade pe scara Richter si s-a produs in Judetul Vrancea, la o adancime de doar 10 kilometri, fiind un cutremur de suprafata.

Cel mai puternic cutremur din 2020

Cel mai puternic cutremur din 2020, care s-a resimtit si in Bucuresti, a avut loc in luna ianuarie. Cutremurul produs in noaptea de joi spre vineri, 31 ianuarie 2020, a avut magnitudinea de 5,4 grade pe scara Richter si s-a produs in Judetul Vranea, la o adancime de 121 de kilometri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Top

Cauta-ti perechea