Social

394 de straini au drept de vot la alegerile locale din Arges

Nu doar romanii vor vota la alegerile locale din iunie 2008. Sunt si cetateni straini din alte tari ale Uniunii Europene care au drept de vot in Arges! Acesti cetateni locuiesc in Arges si au fie viza de resedinta, fie chiar domiciliul in judetul nostru!

Astfel, nu mai putin de 394 de cetateni straini vor putea sa voteze in iunie pentru alegerea primarilor, consilierilor locali si a celor judeteni din Arges! Cei mai multi straini sunt la Pitesti Conform datelor furnizate de Oficiul Roman pentru Imigranti, Serviciul Teritorial pentru Straini Arges, cei mai multi cetateni comunitari cu drept de vot sunt la Pitesti.

In municipiul resedinta de judet sunt nu mai putin de 264 de cetateni din alte tari ale Uniunii Europene inscrisi deja pe listele complementare pentru alegeri. La Stefanesti locuiesc 26 de straini cu drept de vot, la Mioveni 18, la Campulung sunt 16, iar la Curtea de Arges sunt 10 straini. (continuarea in TOP)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: TOP

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea