Social

#cazare #turisti #litoral

30.000 de turisti, cazati la negru pe litoral

Intre datele Politiei, bazate pe raportarile unitatilor de cazare , si datele patronatelor din turism exista in week-end diferente de zeci de mii de turisti. „Rudele“ proprietarilor de case de pe litoral si blatistii umfla si ei statistica .

Politia si patronatele din turism estimeaza diferit numarul turistilor de pe litoral, diferenta fiind de cel putin 30.000 de persoane. Datele IPJ Constanta, bazate in mare pe comunicarile unitatilor de cazare, arata ca o zi de weekend strange la mare peste 150.000 de turisti.

Recordul absolut al verii a fost atins acum cateva zile, de Ziua Marinei , cand s-au inregistrat 204.000 de vizitatori. Dragos Raducanu, secretar general al Federatiei Patronatelor din Turism, s-a declarat stupefiat de aceasta statistica, in conditiile in care litoralul dispune de 123.000 de locuri de cazare, in hoteluri, vile si campinguri.

(continuarea in Gandul )


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea