Social

# cadouri haioase fini #cadouri haioase #cadouri

3 idei de cadouri haioase pentru fini

In calitate de nas, ai avut in mod  cert de-a face cu numeroase cautari pentru cadoul pe care sa i-l oferi finului tau - relatia dintre voi, de rudenie spirituala, presupune o apropiere aparte. Alegerea unui cadou in general, dar mai ales in aceasta situatie, este o adevarata cursa cu obstacole. Chiar si cunoscand gusturile persoanei dragi, ne straduim putin ca sa gasim acel dar. Cel care sa se potriveasca cel mai bine gusturilor lui, de care sa aiba nevoie si pe care sa nu-l mai posede in niciun alt exemplar. Trebuie sa fie un obiect sau un serviciu incarcat cu valoare sentimentala, un simbol al relatiei pe care ati stabilit-o de-a lungul timpului.

Creeaza presiune aceste angajamente pe care le facem fata de noi insine si fata de destinatar? Cu siguranta. Dar trebuie sa creeze o astfel de presiune? Consideram ca, trasand liniile directoare potrivite, raspunsul este unul negativ. Intr-adevar: avand anumite puncte de plecare, procesul cumpararii cadoului poate fi mult mai usor si, de ce nu, distractiv! O prima sugestie pe care o facem este aceea de a cauta cadouri cat mai amuzante pentru finul tau: el intra intr-o noua etapa a vietii si face pasi repezi spre maturitate, dar dorinta de haz si voie buna nu se va schimba niciodata. Pornind de la ideea cadoului haios, iti vom aduce cateva sugestii pe care le poti gasi utile in cautarile tale:

1.  Clasicele cani… surprinzatoare

Dintre toate cadourile, canile sunt cele la care apelam cel mai des atunci cand ne aflam in dificultate. Asta nu inseamna ca sunt facile, mai ales nu in cazul in care vrem ca destinatarul sa se amuze alaturi de noi. Totusi, canile personalizate cu mesaje din ce in ce mai fistichii capata popularitate - si nu uita, cadourile pentru fini presupun de multe ori produse pentru casa si bucatarie!

Asadar, daca vrei, spre exemplu, sa iei un set cu doua cani, pentru ambii soti, una dintre ele poate fi pentru Mr. Right, iar cealalta, pentru Mrs. Always Right. Daca vrei sa faci un cadou singular, poti, de ce nu, sa alegi o cana personalizata cu un mesaj provocator, iar rasetele nu vor intarzia sa apara.

2.  Orienteaza-te spre placile decorative

Servind o functie dubla, de decoratiune interioara si de mesaj amuzant cu care finul tau se va intalni in fiecare zi, placa inscriptionata este un alt cadou clasic care reuseste din nou sa surprinda. De la observatiile (im)pertinente pe seama casniciei si pana la diferentele dintre asteptari si realitate atunci cand consumam alcool, un astfel de dar arata ca, uneori, viata nu trebuie luata atat de in serios. Printr-o placa decorativa, iti poti invita finul sa se detaseze de grijile cotidiene si sa rada copios.

3.  Butonii pentru domni care se distreaza

Stim cu totii ca o tinuta barbateasca poate fi desavarsita de alegerea butonilor potriviti. Aceasta, desigur, in cazul butonilor alesi à la carte. Dar exista si situatii in care putem alege excentricitatea in detrimentul elegantei, iar butonii nu sunt nici ei scutiti de tendinta de personalizare. Finul tau va aprecia niste butoni clasici, argintii sau negri, monocromi sau cu model, dar cu siguranta nu va spune „nu” nici chipului unui personaj iubit pe mansetele camasii. Fie Darth Vader sau Jabba the Hutt, o pereche de butoni fistichii ii va scoate personalitatea in evidenta si ii va aduce buna dispozitie.

Astfel, cautand cadouri funny pentru barbati, indiferent daca e vorba de cani, placi decorative sau accesorii, poti fi sigur ca ii vei face finului tau o surpriza cat se poate de placuta.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea