Social

#efecte cafea #beneficii cafea # risc diabet #cafea #diabet

3 cesti de cafea pe zi reduc riscul de diabet. Iata ce alte efecte are savuroasa bautura!

Pastreaza-ti tabietul in ceea ce priveste consumul zilnic de cafea. Noile studii efectuate de cercetatorii Universitatii din Londra arata ca un consum zilnic de trei cesti din savuroasa bautura reduce riscul de diabet si imbunatateste functiile organismului.

Noul studiu al profesorilor londonezi dezvaluie mai multe efecte benefice ale consumului regulat de cafea. De la o ceasca de cafea in sus, dimensiunile taliei si indicele de masa corporala ale unei persoane scad odata cu trecerea timpului.

Consumul de cafea este legat, de asemenea, si de reducerea tensiunii arteriale, desi cercetatorii nu au putut sa justifice in mod stiintific cum se petrece acest lucru. Mentinerea in parametri normali a acestor functii ale organismului reduc cu 25% probabilitatea ca un consumator regulat de cafea sa sufere de diabet, boli cardiovasculare sau atacuri cerebrale.

Sursa foto: time.mk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea