Social

#carti #top carti # carti femei

3 carti pe care orice femeie trebuie sa le citeasca

Cartile iti ofera sansa de a scapa putin de realitate, de a te regasi si, de ce nu, de a gasi raspunsul la intrebarile care te framanta. Iata trei volume pe care orice femeie ar trebui sa le citeasca: 

1. Ochiul albastru - Toni Morrison. O carte care te face sa-ti dai seama ca esti frumoasa, indiferent de standardele impuse de societate, scrisa de o laureata a premiului Nobel pentru literatura. Mai poti incerca si volumul "Iubire" sau "Jazz".

2. Cum ar trebui sa fie o persoana? - Sheila Heti. Autoarea a gasit o maniera de a ilustra amestecul complicat de ambitie, lipsa increderii in sine, sentimentele incurcate in ceea ce priveste succesul. 

3. Esti acolo, Doamne? Sunt eu, Margaret - Judy Blume. Potrivita pentru cititoarele mai tinere care vor gasi aici inspiratie si forta de a deveni adulte. Vorbeste despre probleme delicate, precum menstruatia si cresterea sanilor, asa ca parintii vor fi foarte incantati sa ofere aceasta carte in dar. 

Sursa: huffingtonpost.com

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea