Social

#solutie curatenie #curatenie

2LaFel, solutia pentru o curatenie de durata

Produsele de curatenie sunt esentiale pentru mentinerea unei igiene adecvate in orice spatiu, fie ca este vorba de locuinte, birouri, restaurante, hoteluri sau chiar fabrici.

Atunci cand achizitionam astfel de produse, avem pretentia ca ele sa reuseasca sa ne satisfaca anumite asteptari cu privire la calitate si performanta. Astfel, ne dorim sa gasim produse care sa indeparteze eficient murdaria si impuritatile de pe diverse suprafete, fara a le deteriora sau decolora. Totodata, ne asteptam ca produsele achizitionate sa fie sigure pentru noi si pentru cei din jurul nostru, drept urmare, inainte de a le cumpara trebuie sa ne asiguram ca acestea nu contin ingrediente nocive pentru piele sau pentru mediul inconjurator.

Nu in ultimul rand, cu totii ne dorim sa gasim produse de calitate, care sa lase in urma un miros imbietor, la un raport calitate-pret satisfacator.

Dar, cum putem fi siguri ca produsele achizitionate ne indeplinesc toate aceste asteptari? Ei bine, trebuie sa ne orientam spre produse de curatenie profesionale si sa ne informam in prealabil despre caracteristicile si performanta lor.

2LaFel -  Din dorinta de a-ti oferi mai mult timp pentru tine

2LaFel a luat nastere din dorinta de a pune la dispozitia oamenilor produse de ingrijire pentru suprafete de inalta calitate. Astfel, compania a inceput sa comercializeze, pe piata din Romania, produsele marca Lantania a caror nume s-a facut recunoscut la nivel international datorita eficientei impotriva murdariei.

Lantania este o companie italiana care activeaza pe piata nationala si internationala de peste 40 de ani. Produsele sale sunt destinate curatarii, intretinerii si protejarii suprafetelor din marmura, piatra, granit, teracota, lemn si beton. Astfel, datorita parteneriatului cu Lantania, 2LaFel are posibilitatea de a oferi atat persoanelor fizice, cat si companiilor acces la o gama larga de produse fiabile si de calitate superioara.

Unul dintre cele mai iubite produse marca Lantania este 2151 Gel. Aceasta solutie de curatenie este special conceputa pentru a indeparta urmele de spray sau markerele de pe suprafetele din marmura, piatra, granit, beton si gresie.

Gelul contine un amestec puternic de solventi organici si ingrediente chimice care impreuna fac posibila indepartarea oricarei pete de graffiti sau ceara. Deci, daca esti in cautarea unui produs care sa te scape de urmele actelor de vandalism de pe gard sau zidurile casei, ai gasit solutia ideala. Se numeste 2151 Gel, este produs de Lantania in Italia si comercializat in Romania de 2LaFel.

Un alt produs de curatenie uimitor este Sanipon. Aceast detergent profesional este extrem de versatil si contine ingrediente active puternice cu ajutorul carora indeparteaza eficient murdaria, grasimea si impuritatile de pe suprafete multiple. Totodata, solutia denota un miros placut si imbietor in toata incaperea.

Produsul este foarte apreciat de mamici, intrucat elimina 99,9% din bacterii si virusuri si nu contine substante chimice agresive. Astfel, Sanipon este un produs sigur pentru utilizarea in preajma copiilor si a animalelor de companie.

In plus, Sanipon este si un detergent extrem de economic, intrucat dintr-un singur recipient de 1 litru, rezulta 10 litri de solutie gata de utilizat.

Toti detergenti profesionali, marca Lantania, ofera rezultate remarcabile la un pret accesibil, intrucat sunt fabricati in Italia, unde standardele si rigorile de productie se afla la unul dintre cele mai inalte niveluri posibile.

Deci, daca sunteti in cautarea unor produse pentru pardoseli sau a unei solutii care sa va ajute sa scapati de petele de grasime din bucatarie, atunci va recomandam sa intrati pe 2LaFel.ro, deoarece detergentii concentrati, marca Lantania, va pot scapa de aproape orice problema.

Incearca produsele Lantania si te asiguram ca le vei indragi de la prima utilizare!

Comanda ACUM si convinge-te singur de eficienta acestor produse de curatenie!

FOTO: 2LaFel.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea