Social

#permis auto #coruptie #suspendare #arges

284 de permise auto, suspendate in Arges

Judecatoria Pitesti a primit pana acum 284 de cereri pentru anularea permiselor auto obtinute in mod fraudulos la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Arges.

In total au fost analizate 4.966 de dosare care ar fi putut implica acordarea ilegala a permisului auto. Marcel Proca, prefectul judetului Arges a declarat ca la sediul Politiei Rutiere din Arges au fost predate pana acum doar 40 de permise.

"Am avut primele termene in procesele de suspendare. Toti cei sapte juristi ai prefecturii au foarte mult de lucru, pe langa intocmirea dosarelor, ei trebuie sa se prezinte in instanta atunci cand pe rol se judeca procesele legate de permise", a declarat prefectul, conform Adevarul.

Cei care au inapoi permisele auto la politie nu mai pot conduce autovehicule pe drumuri publice. Din cei 40 care au ramas fara permis auto , 25 au depus contestantii impotriva suspendarii acestuia.

In 85% din dosarele pe baza carora s-au emis permise auto in mod fraudulos, neregulile tin de datele de domiciliu ale posesorilor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea