Social

#28 de ani de la Revolutie #mesaj Klaus Iohannis

28 de ani de la Revolutie! Klaus Iohannis: “Jos comunismul!”

Astazi se implinesc 28 de ani de la Revolutie, iar seful statului a postat pe Facebook un mesaj in care face o paralela intre evenimentele din decembrie 1989 si situatia actuala.

”La 28 de ani de la Revolutia Romana, gandul meu se indreapta catre romanii care s-au opus in strada dictaturii și au luptat pentru libertate si democratie. Ei sunt eroii care au facut posibil, prin sacrificiul și curajul lor, miracolul eliberator care va ramane pentru totdeauna in cartile de istorie. Am așteptat prea mult ca adevarul sa iasa la iveala. Investigațiile din Dosarul Revoluției trebuie finalizate, iar crimele si abuzurile din decembrie 1989 pedepsite pentru ca victimelor sa li se faca, in sfarșit, dreptate. In 1989, romanii au cerut in strada „Jos comunismul!”. Astazi se aude din nou acest strigat. Este semnalul hotarat dat acelor politicieni care dovedesc in aceste zile ca nu vor sa se desprinda de metehnele trecutului. Apararea idealurilor Revoluției Romane inseamna apararea institutiilor statului de drept, apararea valorilor libertații și democrației, precum și respectul pentru cetațean” este mesajul lui Klaus Iohannis pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea