Social

266 onesteni candideaza pentru o functie de consilier local la alegerile de la 1 iunie

Biroul electoral de circumscriptie din Onesti a intocmit o statistica privitoare la numarul candidatilor ce aspira la functia de consilier local al municipiului.

Dupa cum am aflat de la juristul Florin Valentin Marcu, presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Onesti, "pentru functia de consilier local al municipiului candideaza 263 de candidati . Un numar de 12 partide politice (Partidul National Liberal, Partidul Social Democrat, Partidul Democrat – Liberal, Partidul Romania Mare, Partidul Conservator, Partidul Noua Generatie, Partidul Uniunii Popular Social Crestine,

Partidul Noua Generatie, Partidul National Taranesc Crestin Democrat, Partidul Initiativa Nationala, Partidul Ecologist Roman, Partidul Popular si al Protectiei Sociale si Asociatia Partida Romilor "Pro Europa") au propus un numar de 260 de candidati, acestora alaturandu-se trei candidati independenti :Sanda Daniela Spanu, Gheorghe Balbaie si Minodora Popa.

Un numar de 5 partide politice dintre acestea (ultimele 5 mentionate) au propus doar candidati pentru functia de consilier local, pentru functia de primar nefiind nici o candidatura de la aceste partide". (continuarea in Informatia Bacaului)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Informatia Bacaului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea