Social

#medic cercetat #eliberare scutire falsa #elev

26 de medici cercetati pentru luare de mita

26 de cadre medicale din Fetesti sunt cercetate pentru luare de mita si primire de foloase necuvenite , dupa ce politistii ialomiteni au stabilit ca acestea au eliberat scutiri medicale contra cost unor elevi din Fetesti.

Informatia a fost furnizata de catre reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romani ( IGPR ), informeaza NewsIn. Potrivit IGPR, 114 elevi din clasele clasele a XI-a, a XII-a si a XIII-a din cadrul Grupului Industrial Alimentar, Liceul Teoretic si Grupului Scolar Constructii Cai Ferate din Fetesti au prezentat cadrelor didactice 367 adeverinte medicale pentru motivarea absentelor scolare, in care au fost consemnate diagnostice fictive de catre personalul medical din localitate.

In plus, au fost sesizate si 24 de adeverinte medicale falsificate prin completarea unor formulare tipizate descarcate de pe Internet. Politistii au stabilit ca, pentru emiterea adeverintelor, 26 cadre medicale de la cabinete de pe raza Municipiului Fetesti si a comunelor arondate au pretins diferite sume de bani sau bunuri, de la un numar de 63 de elevi. Adeverintele au fost folosite pentru motivarea absentelor scolare, adunate in catalog, din motive ce nu tineau de existenta unor afectiuni medicale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea