Social

#nascar 225 milioane #hartuire sexuala proces

225 de milioane de dolari, daune pentru hartuire sexuala

O fosta angajata a NASCAR a primit 225 de milioane de dolari ca urmare a unei intelegeri, dupa ce a dat in judecata organizatia pentru hartuire sexuala si discriminare .

Mauricia Grant a lucrat la NASCAR timp de peste doi ani, timp in care sustine ca a fost suspusa hartuirii sexuale si discriminarii.

Grant era inspector tehnic responsabil de certificarea masinilor. In iunie, aceasta a dat in judecata organizatia amintind de 23 de incidente in care a fost hartuita sexual si 34 de incidente in care a fost discriminata pe baza de rasa si sex, relateaza FOXNews.

Grant sustine ca era pusa sa munceasca "in tura negrilor" si era inspaimantata de un oficial care facea deseori referire la KuKlux Klan.

Ea a sustinut si ca unii colegi de sex opus ii faceau avansuri, doi dintre ei dezbracandu-se la un moment dat in fata ei. NASCAR a desfasurat o ancheta in cazul Grant si a concediat cei doi barbati, pe Tim Knox si Bud Moore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea