Social

200 milioane de euro pentru transferuri

Cotidianul spaniol "As" informeaza, marti, ca miliardarul rus Roman Abramovici este dispus sa investeasca inca 200 de milioane de euro pentru a transfera jucatori la Chelsea.

Potrivit sursei citate, Abramovici va discuta, marti, cu directorul general de la Chelsea, Peter Kenyon, care urmeaza sa-i prezinte o lista cu jucatorii ce trebuie transferati. Pe lista lui Kenyon se afla Thierry Henry, Michael Owen, Ruud Van Nistelrooy , Andrei Sevcenko, Francesco Totti , Pavel Nedved, David Trezeguet, Ronaldo, Roberto Carlos si Joaquin, dar si selectionerul Angliei, Sven Goran Eriksson, care ar urma sa-l inlocuiasca pe Claudio Ranieri.

"Abramovici a devenit obsedat de ideea de a-i lua lui Florentino Perez unul dintre «galactici», dupa ce in vara a esuat in tentativa de a-l aduce pe Raul, pentru care oferise 100 de milioane de euro. El vrea sa puna la punct proiectul Galaxy Chelsea si este pregatit sa ofere 200 de milioane de euro pentru acest lucru", scrie "As".

Clubul Chelsea a facut achizitii in valoare de 121 milioane de lire sterline (177 milioane de euro) din vara trecuta , cind a fost preluat de miliardarul rus Roman Abramovici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea