Social

#marea britanie #spion #secrete

20 de tari spioneaza intens Marea Britanie

Rusia si China sunt tarile care spioneaza cel mai intens Marea Britanie , dar in total 20 de state, printre care aliati precum Franta si Germania, incearca sa intre in posesia celor mai bine pazite secrete britanice, scrie Sunday Telegraph in editia electronica.

Detalii despre activitatile agentiilor straine de spionaj in Marea Britanie, obtinute de saptamanalul britanic, arata ca Londra este "tinta prioritara" a 20 de servicii secrete . Pe lista statelor care au agenti activi in Marea Britanie figureaza Iranul, Siria, Coreea de Nord si Serbia, dar si unele tari europene , precum Franta si Germania, privite in mod tranditional drept aliate

"Desi principala amenintare impotriva noastra trebuie considerata terorismul international, este important sa nu pierdem din vedere o alta amenintare omniprezenta - spionajul impotriva intereselor Marii Britanii", arata documentul datat 19 ianuarie 2009 , redactat de o celula militara a Guvernului si distribuit tuturor ministerelor.

Continuarea in Realitatea TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea