Social

#accidente #polita rca #despagubiuri #companii de asigurari #polite auto

2 milioane de euro, cea mai mare despagubire platita pentru o polita RCA

Anul trecut a fost achitata una dintre cele mai mari despagubiri in ceea ce priveste politele auto. Una dintre marile companii de asigurari a achitat o despagubire de 2 milioane de euro.

Despagubirea de 2 milioane de euro a fost achitata, anul trecut, de compania Astra pentru un accident rutier care a avut loc in strainatate.

Asiguratorii auto au platit, in ultimii trei ani, sume din ce in mai mari pentru daune materiale in cazul accidentelor auto.

Unele dintre ele se ridica chiar si la cateva sute de mii de euro, multi dintre romani constientizand ca o simpla polita RCA, de doar 100 de euro pe an, le poate acoperi daune materiale imense, potrivit unei analize a "Ziarului Financiar".

De asemenea, firma Asirom a platit, tot anul trecut, o despagubire de aproape 1 milion de euro, tot pentru un accident produs in strainatate, in timp ce companiile Generali, Uniqa si Allianz-Tiriac au achitat polite de asigurare cu sume cuprinse intre 250.000 si 500.000 de euro.


Sursa foto: www.obiectivdesuceava.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea