Social

16 romani sunt judecati in Franta pentru furt de fier vechi

Douazeci si unu de membri ai unei vaste retele care se ocupa cu furtul si vanzarea de fier vechi in Franta, printre care 16 romani, sunt judecati incepand de astazi de tribunalul corectional din Grasse, relateaza Le Figaro .

Persoanele respective, printre care 16 romani, sunt acuzate ca au furat cel putin patru tone de fier vechi de pe santiere din Alpes-Maritimes si din Var din depozitele unor societati sau de la reteaua de cale ferata , intre octombrie 2007 si sfarsitul lui mai 2007, cand au fost arestati.

Este o retea "remarcabil de bine structurata, organizata in jurul unei persoane care coordona mai multe echipe, mai ales oameni care se ocupau cu transportul, cu vehiculele aferente", a explicat viceprocurorul din Grasse, Pierre Arpaia.

"Metalul era revandut unui cumparator principal aflat in Seyne-sur-Mer, in Var. O parte a banilor era trimisa in Romania, de unde ar fi originar capul retelei, presupus membru al unei organizatii criminale care exploateaza cersetori si prostituate ".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea