Social

#vacanta mare ieftina #litoralul pentru toti #vacante ieftine

150 de lei - o saptamana pe litoral!

 

 

Incepand cu 31 august si pana 11 octombrie, perioada in care se desfasoara programul “Litoralul pentru toti”, un sejur la mare va costa intre 159 si 605 lei/persoana, mai scumpe fiind doar pachetele all inclusiv, potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

 

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopti/persoana ajung pana la 765 de lei/persoana pentru un hotel de 3 stele, in timp ce pentru un hotel de 5 stele, pretul ajunge la 985 de lei/persoana.

Tarifele pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclusa de 9%)/persoana pentru zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt cuprinse intre 205 lei de persoana pentru un sejur la un hotel de o stea, fara mic dejun, si ajung la 605 lei/persoana pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru aceasta editie (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 de lei/ persoana la un hotel de o stea, fara mic dejun.

La un hotel de 5 stele, pretul unui sejur este de 469 de lei/persoana, cu mic dejun. Pana atunci insa, operatorii din turism sustin ca, de saptamana aceasta, tarifele ar trebui sa scada treptat, pana la sfarsitul lunii.

“Ieftinirea ar trebui sa fie de pana la 30%, pentru ca din septembrie sa intre in vigoare tarifele din programul special”, sustine Dragos Raducan, vicepresedintele Federatiei Patronale din Turism. Planurile tarifare sunt ravasite insa de vestile meteorologilor, care anunta ploi in perioada urmatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea