Social

15.000 de oameni isi petrec weekend-ul la malul marii

O zi de foc sambata in toata tara si mai ales pe litoral. Asa ca peste 15.000 de oameni au dat buzna la malul marii . Apa este numai buna de balaceala, iar plajele au fost pline ochi la Mamaia, Eforie sau Costinesti.

Toata lumea a profitat din plin de cele 30 de grade Celsius, cat au aratat termometrele. Cu saltele si colaci, de la praslea pana la strabunici, toata lumea s-a scaldat sambata in mare.

Dupa baie, cateva ore de plaja si alergat la volei sau fotbal, unii au simtit nevoia sa petreaca putin timp in liniste. Cativa au ales pescuitul, altii s-au retras la terase. Multi au preferat sa admire cele 20 de veliere care s-au intrecut sambata pe valuri, in dreptul statiunii Eforie Nord .

Concursul a fost castigat de omul de afaceri George Copos. Ceilalti participanti nu s-au suparat.

"Pai el cu trotineta lui, normal ca a castigat! E ca si cum un Porche ar fi concurat cu un autobuz! Tinand cont ca domnul Copos are o varsta, noi ne-am inteles sa renuntam la preimul I in favoarea lui, premiile se dau in ordinea intrarii in cimitir " a declarat Silviu Prigoana.

Astazi se anunta o noua zi superba la malul marii. Cei care au ratat sambata concursul de veliere, pot asista astazi la o noua intrecere.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea