Social

#mineri #petrila #explozie

12 persoane au murit in subteran, la mina Petrila

12 persoane au murit si alte 13 au fost ranite in urma celor doua deflagratii produse sambata, la interval de cateva ore, in subteranul minei Petrila , conform unui bilant provizoriu anuntat in cursul serii de autoritatile locale.

Sute de rude ale celor decedati s-au strans la poarta minei si la spitalul din Petrosani si asteapta vesti despre victime. Premierul Tariceanu a cerut ministrilor Economiei, Muncii si Internelor sa mearga la Petrila si sa formeze o echipa de ancheta asupra accidentului.

Medicii de la Spitalul din Petrosani au spus ca persoanele ranite internate au sanse de supravietuire , chiar daca unii au arsuri pe 10-40% din suprafata corpului. Cinci dintre minerii raniti la Petrila sunt in stare grava, fiind posibil sa fie transportati de la spitalul din Petrosani la alte clinici din tara. Numarul celor internati in urma exploziilor a ajuns la 13, a anuntat directorul Autoritatii de Sanatate Publica ( ASP ) Hunedoara, Dan Magheru. Directorul ASP a spus ca opt dintre raniti sunt in stare stabila, sunt intubati si sunt stabili hemodinamic.

Continuarea in Realitatea TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea