Social

#mesaje martisor #1 martie #martisor

1 Martie. Cele mai frumoase urari de Martisor, pentru cei dragi

 

1 Martie, ziua in care natura reinvie la viata, este simbolizata la romani de traditia Martisorului. In aceasta zi, pe langa traditionalele martisoare se ofera flori si felicitari. Daca esti in pana de idei cu privire la mesajele pe care sa le inscrii pe felicitari, sau de ce nu, chiar intr-un SMS, am facut pentru tine o selectie de mesaje din care sa te inspiri!

Zambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta. O primavara ca-n povesti!

Primavara este anotimpul renasterii, al invierii la viata. Va doresc sa aveti o primavara minunata, plina de dragoste si realizari!

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Un buchet de ganduri bune, un amalgam de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru tine! La multi ani de 1 Martie!

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

Primeste primavara in viata si in suflet… deschide-ti aripile si incearca sa zbori… inchide ochii si incearca sa visezi… nu-i asa ca e minunat?

Bucurati-va de soare, bucurati-va de ghiocei, bucurati-va de frumoasele zile ale primaverii si primiti cu drag martisorul in sufletele voastre!

Natura a impletit din flori si din raze de soare martisorul fericirii, pentru ca eu sa ti-l pot oferi azi impreuna cu toata dragostea mea.

Iti doresc sa ai gingasia lacramioarelor, parfumul toporasilor, prospetimea zambilelor si puterea ghiocelului care razbate prin pamantul inghetat. La multi ani si o primavara minunata!

Ghioceii timpurii, mangaierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranta optimismul, credinta in mai bine si spor in toate. E timpul sa lasam grijile deoparte si sa insufletim noi planuri, vise si idealuri!

Firul alb e sanatate, Cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, Formeaza o cununa de succes si voie buna. Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.

Viata, lumina, caldura… parfumul de fericire este esenta primaverii, iar Martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui somnoros sa-ti deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii!

Cu drag de martisor, primeste primavara in sufletul tau, si fie ca acest anotimp sa iti aduca in viata ta implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Iti doresc o primavara frumoasa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea