Poze Soci 2014

Iata cele mai relevante poze despre Soci 2014 de pe acasa.ro

Cele mai citite despre Soci 2014

Pensionarea anticipata, alternativa la somaj

Aproximativ 130.000 de romani alesesera, pana luna trecuta, aceasta posibilitate de a se retrage din activitate, pentru a obtine un venit permanent mai mic, dar sigur. Oricare roman poate beneficia

2013, anul Sarpelui de Apa

Anul 2013 sta sub semnul Sarpelui de Apa. Acesta aduce o perioada dominata de elemente contradictorii, precum instabilitatea, dinamismul, iubirea si prosperitatea.

Horoscop lunar: iata ce-ti rezerva astrele pentru luna mai 2014

Luna mai este marcata de conjunctia lui Venus aflat in Berbec cu Uranus si de opozitia sa cu Marte. Soarele si Saturn sunt si ele in opozitie, iar acest lucru face ca relatiile, indiferent daca sunt de prietenie, de dragoste sau de afaceri, sa apara si sa dispara pe nepusa masa. Asadar, este o luna fara prea multe reconcilieri, plina de tentatii si de relatii noi, dar si de despartiri si de incetari ale unor colaborari. Abia spre sfarsitul lunii, cand Soarele va intra in zodia Gemeni, cresc sansele de restabilire a pacii si a ordinii. Iata ce iti rezerva astrele pentru luna mai 2014:

Cele mai noi despre Soci 2014

Noi detalii socante in cazul mamei din Timisoara. Cercetari pentru omor

Apar noi date in cazul mamei din Timisoara care s-a aruncat de pe un bloc impreuna cu cei doi copii ai sai.

Ce a spus Robert Turcescu despre relatia cu Oana Sirbu: “E mai bine asa pentru toata lumea”

Robert Turcescu si Oana Sirbu au trait o poveste de iubire timp de 10 ani, din 2004 pana in 2014. In prezent, jurnalistul este casatorit cu designerul Oana Nutu, care i-a daruit o fiica minunata, Vera Ilinca. Acesta a oferit detalii, pe scurt, despre fosta relatie pe care a avut-o.

Cozi de sute de oameni la deschiderea primului restaurant Popeyes in Romania

Deschiderea primului restaurant Popeyes din Romania a adunat sute de clienti sambata, 9 aprilie, inca de la primele ore ale diminetii, in Baneasa Shopping City, pentru a gusta celebrul pui prajit, pregatit dupa retete specifice bucatariei din Louisiana. Popeyes este unul dintre cele mai apreciate restaurante cu servire rapida din SUA, datorita gustului unic al puiului, marinat 12 ore si asezonat cu un mix indraznet de condimente Cajun, crocant la exterior si cu o textura suculenta la interior.