Poze sistem imunitar

Iata cele mai relevante poze despre sistem imunitar de pe acasa.ro

Cele mai citite despre sistem imunitar

Grupele de sange si importanta lor

Grupa de sange este o caracteristica mostenita de la parinti, care determina compatibilitatea cu alte persoane in situatia unei transfuzii de sange.

6 solutii la indemana pentru cresterea parului

Un par lung, frumos si sanatos nu se obtine  printr-o minune. Aceste rezultate cer timp, atentie si o ingrijire temeinica. Daca iti doresti sa ai suvite mai lungi si dese, fara sa fii nevoita sa apelezi la mese, incearca sa tii cont de urmatoarele sfaturi.

Cum sa ingrijesti trandafirul japonez

Denumit stiintific Hibiscus rosa-sinensis, trandafirul chinezesc sau japonez este de origine din China, Japoinia sau India. Frunzele sunt ovale, distantate din loc in loc si foarte puternic colorate in verde.

Cele mai noi despre sistem imunitar

Caracteristicile esentiale ale uleiului hidraulic: vascozitate, stabilitate termica si comportament la presiune

Fie ca esti un entuziast al masinilor, fie un mecanic experimentat, cu siguranta ai intalnit si folosit ulei hidraulic in contextul intretinerii si repararii automobilelor. Acesta este o componenta esentiala pentru vehicule, jucand un rol crucial in functionarea corecta a sistemelor de directie asistata, a franelor hidraulice, a suspensiilor si a altor mecanisme care folosesc fluid hidraulic pentru transmiterea fortei.

Diferenta dintre tuse productiva si tuse seaca. Remedii pentru ambele

De cele mai multe ori, tusea este o manifestare foarte deranjanta, dar ea este un reflex protector, un mod prin care organismul incearca sa curete plamanii si caile respiratorii. Astfel, se pot elimina substante care ar fi putut fi inhalate, cum ar fi praful si secretiile excesive care s-au acumulat in caile respiratorii. Mai mult, tusea este un simptom comun pentru raceala si gripa, simptomele fiind mai intense in cazul gripei.

Boli cu transmitere sexuala: infectia cu HPV si herpesul genital

Infectiile cu transmitere sexuala (ITS), cunoscute anterior ca boli cu transmitere sexuala, implica transmiterea unui organism intre partenerii sexuali prin diferite cai de contact sexual, fie oral, anal sau vaginal.