Showbiz

# xonia videoclip #xonia #lansare videoclip

Xonia, gata sa dea din nou lovitura! Ce a facut cantareata

Xonia a inceput anul in forta. A invatat sa danseze kizomba si a lansat un videoclip in colaborare cu un artist faimos peste Ocean. 
 
Frumoasa cantareata a bifat pentru inceputul lui 2016 o noua colaborare internationala cu Alx Veliz, un artist canadian ce a cucerit deja piata din SUA si este sustinut de celebra publicatie Billboard.
 
‘Dancing Kizomba’, este produsa in Canada in colaborare cu Medy Landia, si este primul extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz. Videoclipul a fost filmat pe doua continente, cel European si cel American si surprinde perfect atmosfera tipica de kizomba, stilul de dans ce a curpins studiourile de dans din intreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami.
 
Xonia este extrem de incantata de colaborare si declara: ‘Mi-a placut piesa de la prima ascultare si ma bucur ca lansam impreuna ! Mi-a placut soundul si mi-a placut scenariul acestui clip! Provocarea a fost sa invat noul stil de dans, kizomba si sper sa va placa si voua!’.
 
Kizomba este o premieră în România şi un stil de dans originar din Angola anilor ’90, fiind inspirat din mişcările senzuale de samba şi cu un ritm lent, dar extrem de romantic. Povestea spune că în scurt timp acest dans a devenit extrem de popular în toată lumea – din Rusia până în Canada, şi din Uruguay până în Statele Unite ale Americii, datorită stilului sexy şi ferm, împrumutat din tangoul argentinian. 
 
Foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului