Showbiz

#showbiz #victor slav #. marius moga #vedete intern

Victor Slav, sabotat de Marius Moga? Uite cine ii ia locul la "Meteo"!

Victor Slav pleaca la Antena 1, iar locul lui la pupitrul stirilor meteo este luat de Bianca Lapuste, nimeni alta decat iubita lui Marius Moga? Sa fi avut artistul vreo implicare in asta?

Zilele trecute, Victor Slav a anuntat ca a decis sa plece de la Pro TV, acolo unde a lucrat in ultimii 14 ani si unde, practic, si-a creat o imagine. S-a speculat faptul ca plecarea lui este, de fapt, o consecinta a scandalului in care prezentatorul a fost implicat odata cu divortul de Bianca Dragusanu. Conducerea trustului Media Pro a tinut sa precizeze ca decizia nu a fost unilaterala, ci de comun acord. "Pentru rubrica meteo vom aduce un suflu nou, o persoana pasionata si entuziasta", a declarat pentru paginademedia.ro Alina Bratu, PR managerul Pro TV.


Sursa foto: facebook.com

CITESTE SI:

Incredibil! Au fumat canabis la Casa Alba!
Au uitat de unde au plecat. 4 vedete cu fite de mari staruri
Kim Kardashian a platit 500.000 de dolari pentru o sosie a fiicei sale

In vreme ce Victor Slav se pare ca are deja o oferta de la Antena 1, locul sau va fi luat de fosta corespondenta a Pro TV Iasi, Bianca Lapuste. Pana la toamna, cand ar urma sa prezinte rubrica "Meteo", Bianca va fi reporter monden la emisiunea estivala "Traieste-ti viata".

 

 

Sursa foto: wowbiz.ro

Blonda a devenit mediatizata in ultima vreme datorita relatiei pe care o are cu compozitorul Marius Moga, si el vedeta de multi ani a postului. Marius Moga face parte din juriul "Vocea Romaniei", alaturi de Loredana, Smiley si Tudor Chirila.

Si alte vedete ar fi facut "trafic de influenta"


Sursa foto: traiestemuzica.ro

Nu este pentru prima data cand se speculeaza ca vedetele si-au folosit influenta pentru a-si scoate la inaintare rudele. Anul trecut s-a vorbit despre faptul ca Mihai Petre, celebrul coregraf de la, pe vremea aceea, "Dansez pentru tine", i-ar fi sabotat lui Wilmark pozitia de jurat in cadrul emisiunii. El a fost inlocuit de Elwira Petre, sotia lui Mihai.

"Totul a fost premeditat. Faza cu Wilmark ca a aparut la Kanal D, unde a mers sa ajute un copil amarat, nu a fost decat un pretext pentru a-i face loc nevestei lui Mihai Petre. Nu cred ca sotia lui era acolo intamplator si ca ea a fost la indemana producatorilor, sa-l inlocuiasca pe Wilmark in ultimul moment", a declarat Cornel Patrichi, si el fost membru al aceluiasi juriu.


Sursa foto: spynews.ro

De curand, si Daniela Crudu si-a facut tatal vedeta. Prezentatoarea emisiunii "Splash" a insistat, se pare, pe langa producatorii show-ului sa il includa si pe tatal sau in program. Asa se face ca Daniela a avut un "moment artistic" pe care l-a impartit cu parintele sau: cei doi au sarit sincron in bazin. "A vrut sa vina si el, sa vada ce-i poate pielea", a spus Daniela pentru spynews.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare