Showbiz

#Survivor romania #vica blochina #Survivor

Vica a dezvaluit ce a patit cu adevarat la Survivor: „E un cosmar! Nici pentru jumatate de milion de euro nu mai accept asa ceva”

Survivor Romania 2023 a adus la start 12 vedete, in echipa „Faimosilor”, si 12 oameni de rand, in echipa „Razboinicilor”. Din prima categorie a facut parte si Vica Blochina, fosta balerina si fosta amanta a lui Victor Piturca.

 

Dupa ce a participat la mai multe show-uri TV, Vica Blochina si-a incercat norocul si la Survivor, insa ce s-a intamplat in Republica Dominicana a facut-o sa afirme ca aceasta a fost ultiam ei emisiune de acest fel.

Fosta balerina a parasit show-ul de la PRO TV dupa doar patru saptamani, iar acum spune ca nici pentru 500.000 de euro nu ar mai merge la Survivor.

„Ma culc foarte tarziu si ma scol foarte tarziu. Nu am reusit inca sa revin la fusul orar de acasa. Si de fiecare data cand adorm, visez ca sunt in jungla, ca particip la «Survivor» si ca ma lupt pentru nu stiu ce! E un cosmar. Eu sunt de felul meu o fire foarte glumeata. Eu rand mult si spun glume. Acolo, asa ceva nu a fost posibil. Acolo, fiecare se uraste cu fiecare, fiind vorba despre un concurs pe care fiecare vrea sa-l castige. Si atunci, se uita la tine ca la un rival, cu alti ochi. Ca atare, vibe-ul meu a fost din capul locului unul cu totul diferit de ceea ce se petrece acolo. Nu lipsa mancarii sau a confortului de acasa e principala problema, ci modul in care te raportezi la ceilalti. Cred ca d-aia nici nu mi-am revenit. Fiindca eu sunt obisnuita sa petrec timp cu prietenii, sa vorbim, sa facem planuri. Nici la acest capitol nu am reusit inca sa revin si ma tem ca va mai dura o vreme. Perioada asta de patru saptamani, cat am stat in Dominicana, a fost cea mai lunga in care am fost departe de fiul meu. Si, atunci cand m-am intors si am realizat ce am acasa, m-am gandit imediat ca trebuie sa invat sa ma bucur si mai mult de toate astea. Cand intri in acel proiect, e o traire foarte intensa, dar egoista. Acasa, la fiecare dintre noi, viata nu e asa. Am inteles asta dupa cele patru saptamani de concurs. Am fost usor dezamagita de rezultatul meu, fiindca eu sunt obisnuita cu participari cu rezultate meritorii la emisiunile de tip reality-show. Am atins fie faza semifinalelor, fie pe cea a finalelor, asa cum s-a intamplat fie la «Ferma vedetelor», fie la «Asia Express». Acum a fost cu totul altceva. Am multumit pentru cele traite, dar mi-a ajuns! Aceasta a fost ultima emisiune de acest gen la care mai merg. Nici pentru jumatate de milion de euro nu mai accept asa ceva. E pentru cei de 20 sau de 30 de ani, care nu au obligatii acasa, nicio familie de intretinut si care se pot raporta diferit la viata”, a spus Vica Blochina intr-un interviu pentru Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare