Showbiz

#showbiz #vedete intern #vedete extern #madonna #mircea solcanu #bianca dragusanu #perle vedete

Vedetele spun lucruri trasnite. Iata care sunt cele mai socante declaratii ale VIP-urilor!

Se trezesc vorbind. Cam asa se poate spune despre unele dintre vedete care au socat o lume intreaga cu declaratiile mai mult sau mai putin inspirate pe care le-au facut de-a lungul vremii. Iata cateva dintre vorbele de duh care au starnit adevarate controverse.


Mircea Solcanu

Sursa foto: libertatea.ro

La inceputul lunii februarie, coprezentatorul emisiunii "Povestiri adevarate" uimea intreaga tara cu un comentatiu pe seama cazul baietelului de 5 ani ucis de cainii maidanezi. "Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu va place munca, duceti-va copilul sa-l manance alti caini! Se pare ca din asta traiti", a scris Solcanu într-un mesaj pe Facebook, nemultumit de mediatizarea excesiva a acestei intamplari nefericite.

Declaratia prezentatorului a starnit controverse atat pe reteaua de socializare, cat si in presa, iar prezentatorul a fost dat afara de la Acasa TV.

CITESTE SI:
Pleaca Smiley de la Pro TV?

Cum arata 7 dintre cele mai extravagante petreceri de nunta ale vedetelor

 


Madonna

Sursa foto: queerty.com

Cantareata americana Madonna a starnit o serie de controverse dupa ce a participat, alaturi de editorii site-ului Buzzfeed.com, la un joc care consta in asocierea unor cuvinte. Diva a primit mai multe nume de personaje si de obiecte si a fost rugata sa le descrie spunand primul cuvant care ii venea in minte.

Numele "Putin" l-a asociat cuvantului "gay", facand aluzie la opinia liderului rus fata de homosexualitate si la legislatia antigay din Rusia. Cantareata a primit apoi cuvantul "kale" (varza furajera), pe care l-a asociat tot cu cuvantul "gay". Foarte multi utilizatori ai site-ului respectiv au criticat-o aspru pe vedeta pentru aceste asocieri.

Patrick Stewart

Sursa foto: feminspire.com

Cea mai recenta afirmatie cel putin dubioasa ii apartine actorului Patrick Stewart. Fosta vedeta a seriei Star Trek a afirmat ca sprijina sinuciderea asistata in cazul persoanelor suferind de o boala in stadiul terminal, arata The Mail On Sunday. El a declarat ca si-ar dori ca legile din Marea Britanie sa includa sinuciderea asistata. "Legile din prezent pur si simplu creeaza o situatie chiar mai grava pentru oamenii care doresc sa puna capat nefericirii si lipsei de demnitate de la sfarsitul vietii", a adaugat Patrick Stewart.

Miley Cyrus


z

Sursa foto: alexscrie.ro

Cantareata care a socat in ultima vreme cu vestimentatia aleasa pentru concertele ei, dar si cu gesturile obscene de pe scena a afirmat ca ea este, de fapt, un model pentru tineri. "Eu vreau sa arat oamenilor ca muzica nu este doar distractiva, ci poate fi in acelasi timp si educativa. Concertele mele pot reprezenta un soi de educatie pentru copii. Eu nu mai sunt copila de demult. Cred ca toata lumea stie deja acest lucru. Eu vreau sa fiu eu. Vreau sa devin un artist mai bun, un om mai bun. Sunt un artist care educa tinerii", a declarat cantareata.

Brian Johnson

Sursa foto: brianjohnsonracing.com

Insa religia este subiectul cel mai delicat abordat de vedete. Brian Johnson, solistul celebrei trupe AC/DC, a facut o serie de declaratii controversate in urma cu trei ani, vorbe pentru care a fost aspru criticat de fani. "Nu cred in religie. Consider ca toate religiile sunt rele si sunt o pierdere de vreme. Iisus a fost un tip destept. Nu a fost fiul lui Dumnezeu", a declarat cantaretul intr-un interviu.

Bianca Dragusanu


Sursa foto: enational.ro

Si daca iti imaginai ca problema divinitatii le macina doar pe celebritatile de peste ocean, iata ca si divele de pe meleaguri mioritice au dileme existentiale. Chiar in Saptamana Mare, Bianca Dragusanu a tinut sa isi dea cu parerea pe Facebook despre Dumnezeu: "Desigur, Dumnezeu a creat barbatul inaintea femeii, dar in acelasi timp stim ca este nevoie de o schita inainte de arta finala!".
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare