Showbiz

#ghidul bunelor maniere #showbiz #david beckham #keanu reeves #lucian mandruta

Vedetele si bunele maniere. Iata cine e gentleman si cine - necioplit

Bunele maniere au ajuns sa fie considerate de multe ori un moft, iar politetea nu face intotdeauna casa buna cu vedetele. In vreme ce unele dovedesc cu varf si indesat ca sunt gentlemani desavarsiti, altele dau cu stangul in dreptul si arata mai degraba proasta crestere. Iata cine a aratat ca are cei 7 ani de acasa si cine nu.

David Beckham

Sursa foto: dailymail.co.uk

Proverbiala politete britanica a fost inca o data confirmata de David Beckham. Si daca cineva si-a fi imaginat ca fotbalistii sunt prost crescuti, iata ca nu este si cazul lui Beckham, care a fost surprins de paparazzi in vreme ce iesea de la un restaurant in care luase cina cu sotia sa. Ca un gentleman desavarsit, David i-a deschis portiera sotiei pentru ca aceasta sa se poata urca in masina.

CITESTE SI:

Adrian Tutu si Narcis Ianau, transformari spectaculoase! Cine crezi ca arata mai bine acum?

Iubirile secrete ale vedetelor


Keanu Reeves

Sursa foto: movies.yahoo.com

Actorul Keanu Reeves nu este deloc o vedeta cu nasul pe sus. El calatoreste deseori cu metroul, printre oamenii obisnuiti. La un moment dat, un calator l-a observat si a inceput sa il filmeze cu telefonul mobil. Actorul nu a bagat de seama ca este "urmarit". Pentru ca toate locurile pe scaune erau ocupate, la un moment dat Keanu se ridica politicos si ii ofera unei femei locul sau. Imaginile au fost postate pe internet si i-au adus celebrului actor o multime de aprecieri din partea fanilor si nu numai.

Lucian Mandruta

Sursa foto: stirileprotv.ro

Un adevarat cavaler s-a dovedit a fi si prezentatorul TV Lucian Mandruta. Chiar daca este casatorit de 12 ani cu Ioana, cu care are doi copii, Lucian nu a uitat vreodata sa dea dovada de bune maniere. La o iesire in oras, acesta a fost surprins de fotografi in timp ce ii deschidea politicos usa de la masina sotiei sale.

Cabral


Sursa foto: libertatea.ro

Insa bunele maniere nu sunt intotdeauna atuul vedetelor. Este si cazul lui Cabral. Celebrul prezentator TV a fost surprins de paparazzii libertatea.ro in timp ce se intorcea de la niste prieteni de familie. El mergea inainte, iar sotia sa, Andreea, cara mai multe sacose. Si daca Beckham si Mandruta au fost saritori si le-au deschis sotiilor usa de la masina, Cabral pare sa nu fi auzit de acest gest de politete.

Dan Negru

Sursa foto: nextstar.a1.ro

Indragitul prezentator TV a fost aspru criticat de telespectatori dupa ce tabloidele au scos la iveala o discutie foarte nepoliticoasa pe care acesta a avut-o cu Elena Gheorghe, dupa ce artista ar fi intarziat la o filmare. "Cine, pana mea, esti tu sa intarzii? Cum iti permiti? Ce, te crezi vreo diva?" sunt cuvintele pe care, potrivit martorilor, Dan i le-ar fi aruncat Elenei.

Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare