Showbiz

#andra #adela popescu #showbiz #simona gherghe #vedete intern #vacante vedete

Vedetele se respecta in vacanta. Uite in ce conditii de lux se relaxeaza!

Destinatii exotice, vile exclusiviste si cele mai alese preparate culinare din restaurantele de lux. Acestea sunt ingredientele cu care vedetele se respecta in vacanta de vara. Era de asteptat ca starurile noastre autohtone sa nu se multumeasca doar cu pachete turistice modeste, insa conditiile de lux in care ele se relaxeaza ne lasa fara grai!

Simona Gherghe

6.000 de euro. Atat a investit Simona Gherghe, vedeta a trustului Intact, in vacanta de o saptamana de care se bucura in aceasta perioada in insula Creta. Prezentatoarea TV a ales sa se refugieze, impreuna cu prietenii, in localitatea greceasca Tersanas. Aici a inchiriat o vila de lux superba, cu piscina proprie, amplasata deasupra nivelului marii, 7 dormitoare si jacuzzi. Simona a numit vila, pe contul sau de Facebook, "casa cu cele mai frumoase apusuri".


Sursa foto: wowbiz.ro

CITESTE SI:

3 vedete care au depasit limitele narcisismului!
O diva sexy a ajuns sa se trateze la bai, ca pensionarii
Inceput perfect de saptamana. Iata cum va fi vremea pana joi!


Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Familia Reghecampf profita de vremea blanda a lunii august pe taramuri arabe, tocmai in luxosul Dubai. Imediat ce Anamaria Prodan, sotul acesteia si copiii au aterizat in oras, o limuzina i-a preluat pentru a-i duce la cel mai cunoscut hotel al statelor arabe, Burj Al Arab. Anamaria isi tine fanii la curent cu toate locurile frumoase in care se simte ca o regina, postand zilnic fotografii din restaurantele si mall-urile pe care le frecventeaza.




Adela Popescu si Radu Valcan

Cine nu si-ar dori sa se relaxeze in vacanta de vara tocmai peste Ocean, in New York? Adela Popescu si Radu Valcan s-au bucurat de un astfel de sejur ca in filme, presarat cu plimbari pe Broadway si Fifth Avenue si amintiri de neuitat in cartierele Bronx si Soho. Cei doi actori s-au rasfatat in cele mai exclusiviste cafenele si restaurante, iar Adela nu a ratat nicio sesiune de shopping in magazinele celebre ale Americii.

Sursa foto:libertatea.ro

Andra si Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta, alaturi de fiul lor, David, au ales sa se bucure de o vacanta de vis in Tenerife. In afara de peisajele magnifice si sederea mai mult decat confortabila la hotelul ales, cei trei au facut un periplu si prin Loro Park, una dintre cele mai mari gradini  zoologice ale lumii, care gazduieste peste 350 de specii de papagali, pinguni si feline fioroase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului