Showbiz

#mihaela radulescu #andreea balan #showbiz #madalina ghenea #vedete sexy #vedete extern

Vedetele isi dezgolesc picioarele. Cele mai sexy aparitii

Celebre sunt, frumoase sunt, iar de sexy nici nu mai incape vorba. Cele mai multe dintre divele mioritice nu pierd nicio ocazie sa isi etaleze calitatile fizice in tinute elegante. Un slit adanc la o rochie lunga lasa sa se vada "intamplator" picioarele frumos intretinute. Iata 7 dintre vedetele cu cele mai frumoase picioare.

Andreea Balan


Sursa foto: fashion365.ro

Cu picioare impecabile se poate lauda si Andreea Balan. De altfel, antrenamentele pe care le face zilnic la sala de dans au fost cele care i-au intretinut atat silueta, cat si forma de invidiat a gambelor. In vreme ce alte vedete isi ascund genunchii patratosi sau gleznele prea groase, Andreea adopta tinute provocatoare care ii lasa sa se vada picioarele in toata splendoarea lor.

CITESTE SI:
Cum i-a cucerit Monica Gabor pe chinezi
Decizie radicala. Juratii MasterChef, dati afara de la Pro TV

Madalina Ghenea


Sursa foto: forum.romeonet.ro

Madalina Ghenea are trasaturi perfecte. Nu degeaba au asemanat-o multi cu Angelina Jolie. Diva straluceste la fiecare aparitie pe covorul rosu si reuseste sa atraga atentia prin intermediul tinutelor indraznete. Madalina obisnuieste sa poarte rochii mulate, cu crapatura inalta care sa atraga atentia asupra picioarelor tonifiate.

Andreea Banica


Sursa foto: mediasinfo.ro

Andreea Banica are o silueta de invidiat si niste picioare lungi care par ca nu se mai termina. Cantareata in varsta de 35 de ani se mentine in forma si marturiseste ca adora tinutele sexy. Are si motive!

Andra

Sursa foto: storiesaboutactors.blogspot.com

Andra, in schimb, chiar daca este miniona, arata foarte bine. Are un trup perfect si ii place sa aleaga rochite scurte care sa ii puna in valoare picioarele, dar si decoltate pentru a-si evidentia bustul generos.

Mihaela Radulescu

Sursa foto: fashion365.ro

Miahela Radulescu a fost mereu laudata pentru trupul fara cusur, chiar si la cei 45 de ani ai sai. Nu este doar o inzestrare de la mama natura, ci vedeta TV face si mult sport pentru a se mentine in forma. E constienta ca arata bine, si din acest motiv se si lauda cu formele ei perfecte.

Iulia Vantur


Sursa foto: tvpedia.org

Calitatile fizice ale fostei prezentatoare a show-ului "Romanii au talent" nu au scapat neobservate nici de catre producatorii de la Bollywood, care au cooptat-o in cateva productii cinematografice. Frumoasa blonda arata impecabil.

Elena Gheorghe


Sursa foto: stiripeblog.wordpress.com

Numai ea stie cate ore petrece la sala pentru a arata atat de bine. Elena Gheorghe nu are doar o voce foarte frumoasa, ci si un chip si un trup foarte placut. Si de aceste calitati profita de fiecare data cand filmeaza videoclipuri extrem de sexy.

Sursa foto: unica.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare