Showbiz

#victor slav #showbiz #monica gabor #vedete Facebook #vedete intern #cugetari vedete

Vedetele filosofeaza pe Facebook. "Cugetarile" sunt absolut savuroase!

Cine credea ca fetele care stralucesc in lumina reflectoarelor sunt frumoase si atat s-a inselat. Multe dintre ele vor sa arate ca si gandesc, asa ca posteaza vorbe de duh pe conturile de socializare. Iata cateva dintre "cugetarile" vedetelor. Nu au nevoie de niciun comentariu!

Ilinca Vandici


Sursa foto: ziarulring.ro

"A fi singur a devenit o boala rusinoasa! De ce oare fuge toata lumea de singuratate? Pentru ca ea te obliga sa cugeti... Nimeni nu isi doreste sa aiba timp pentru cugetare, deoarece cu cat cugeti mai mult, cu atat devii mai inteligent, deci mai trist pentru ca te lovesti de realitatea cruda!"

CITESTE SI:

Someri de lux. Cum isi castiga existenta vedetele fara loc de munca

"MasterChef" dispare de la Pro TV? Juratii au semnat cu alt post



Monica Gabor

Sursa foto: antenastars.ro

"Totul se schimba. Inevitabil, pentru ca pornim fiecare intr-o directie diferita. Insa e greu sa accepti in anumite momente schimbarea. Este dureros pentru ca atunci cand te intorci in trecutul fericit ii vrei pe cei dragi alaturi, ai nevoie de ei asa cum i-ai cunoscut si iubit. Pentru ca e atat de cald si comfortabil gandul ca atunci cand te intorci spre cineva, il gasesti exact asa cum l-ai lasat: neatins, nedeformat, neschimbat."

Bianca Dragusanu

Sursa foto: radardemedia.ro

"Singura fiinta care nu te lasa sa cazi, care te ridica de jos cand ai nevoie de sprijin... esti tu insuti. Restul e poveste!"

"Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci. Sunt un om atat de norocos, Doamne multumesc!"

"Ia fiecare incercare ca pe o provocare, fiecare esec ca pe o lectie, fiecare reusita ca pe o binecuvantare, fiecare bucurie ca pe un dar... Ia fiecare sfarsit ca pe un nou inceput! Soare, dragoste, lumina, liniste, caldura si bucurie va doresc eu si voua azi!"

Adelina Pestritu


Sursa foto: cugetliber.ro

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati".

Simona Sensual

Sursa foto: dragosteoarba.blogspot.com

"Sa fii femeie inseamna sa inveti sa fii aroganta in suferinta, sa fii rea pentru ca buna ai fi plictisitoare, sa zambesti cand inima mai are putin si se destrama, sa dai cu fard peste durere si sa o faci carismatica".

Victor Slav


Sursa foto: protv.ro

"Ce ni se intampla in viata nu este deloc intamplator. Daca intelegem asta, realizam si ce avem de facut pe viitor. Vom sti daca in trecut am gresit, daca nu, daca am luat decizia potrivita atunci cand a trebuit sau nu, daca am facut atunci un 'compromis' sau poate nu... Daca nu realizam asta si in prezent nu putem fi mai intelepti si mai pregatiti pentru viitor... Inseamna ca nu am inteles nimic din trecut".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului