Showbiz

#mihaela radulescu #nicoleta luciu #operatii estetice #showbiz #vedete intern #operatii estetice vedete

Vedetele fac operatii estetice socante. Iata la ce interventii inedite s-au supus

Nu mai e un secret ca vedetele ar face orice ca sa arate bine. Si nu vorbim aici doar despre divele din showbiz, ci si despre barbatii cu veleitati de macho. Silicoanele sau injectiile cu acid hialuronic sunt perimate. Vedetele au ajuns sa se mutileze de-a dreptul pentru a fi frumoase.

Nicoleta Luciu isi taie urechile

Sursa foto: protv.ro

Obsedata de faptul ca are urechile clapauge, Nicoleta Luciu si le acopera aproape intotdeauna cu podoaba capilara. Insa satula sa fie mereu atenta la cum "da pe sticla", Nicoleta a luat o decizie extrema. Isi micsoreaza urechile! Potrivit unor surse din anturajul ei, citate de wowbiz.ro, aceasta ar fi mai apelat o data la o interventie chirurgicala in zona urechilor, dar rezultatul nu a multumit-o.

Obsesia pentru frumusete a Nicoletei Luciu este binecunoscuta. Vedeta a ajuns in mai multe randuri la spital din cauza curelor de slabire drastice pe care le tine.

CITESTE SI:

Topul celor mai scumpe rochii de mireasa ale vedetelor de la noi
Florin Piersic, din vacanta la spital! Ce spune marele actor


Mihaela Radulescu, un rand de coaste mai putin?

Sursa foto: enational.ro

Despre Mihaela Radulescu s-a vorbit multa vreme ca ar fi apelat la o interventie chirurgicala extrema pentru a arata mult mai supla. Fosta realizatoare TV si-ar fi scos doua coaste pentru a avea o talie de viespe. Ipoteza sustinuta de presa tabloida nu a fost niciodata confirmata de Mihaela Radulescu!

Claudia Pavel si-a taiat nasul


Sursa foto: erepublik.com

Ca si-a facut operatie de micsorare a nasului nu ar fi nimic, insa Cream putem spune ca a nimerit pe mana unui "macelar", caruia nu i-a reusit interventia, iar cantareata s-a trezit cu un nas si mai mare! Claudia Pavel a fost nevoita sa reia operatia.

Stefan Stan si-a facut implant de par

Sursa foto: cugetliber.ro

Unul dintre cei mai curtati barbati din showbiz la ora actuala este Stefan Stan. Si, probabil, pentru a se asigura ca are succesul la femei garantat multa vreme de acum inainte, cantaretul si-a facut recent un implant de par. 3.600 de fire i-au fost implantate la o clinica de specialitate din Bucuresti.

Adrian Pescariu si-a siliconat pectoralii

Sursa foto: libertatea.ro

Si inca o dovada ca nu doar barbatii apeleaza la masuri extreme de infrumusetare, Adrian Pescariu, cunoscut drept "stilistul vedetelor", a fost primul barbat din Romania care si-a marit pectoralii cu silicon! "Am vrut sa-mi fac asta pentru ca sunt mai comod intr-adevar, nu imi place sa merg la sala", a spus Pescariu.

Cristi Caloianu si-a micsorat sanii


 

Sursa foto: itrocks.ro

Cristi Calorianu, unul dintre componentii trupei Haiducii (primul din stanga), si-a facut o dubla interventie: si-a micsorat sanii si abdomenul! Asta dupa ce a renuntat la sport si a inceput sa acumuleze tesut adipos.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare