Showbiz

#showbiz #beyonce #andreea mantea #cici de la sistem #despartiri Sarbatori #despartiri vedete

Vedete parasite inainte de Sarbatori

Chiar daca suntem in prag de sarbatori, iar veselia si bunadispozitia ar trebuie sa ne incante sufletele, in lumea mondena mocnesc inca scandalurile amoroase mai tare decat in orice alt moment al anului. Iata cateva vedete care au ramas singure chiar inainte de sarbatori.

1. Cici de la Sistem

Ciprian Rogojan sau Cici de la Sistem, cum este cunoscut in lumea mondena, este cel mai tanar senator din Parlamentul Romaniei si, de ceva vreme, pare ca este urmarit de ghinion in dragoste. La un an si trei luni de la casatorie, Cici a fost parasit de sotia sa, Ioana, fiica fostului ministru al Economiei din guvernul Boc, chiar in prag de Sarbatori.

Cici a fost casatorit cu coregrafa Caprioara, cunoscuta de la emisiunea "Dansez pentru tine", de la Pro TV, insa a parasit-o pentru Ioana, care acum i-a intors spatele deoarece vrea sa se intoarca in America, unde a locuit mai multi ani.



In momentul in care au divortat, Caprioara, pe numele sau Georgiana Caita, a suferit enorm, ajungand chiar in pragul depresiei.

Citeste si:

Dragoste cu nabadai! Impacarile anului 2013 in showbiz

2. Beyonce si Jay-Z

De cateva zile, se tot raspandeste in presa zvonul ca unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, Jay-Z si Beyonce, ar fi in pragul divortului. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Jay-Z si Beyonce incearca de ceva vreme sa isi salveze casnicia, insa deocamdata artista i-ar fi cerit rapperului o pauza, potrivit "Hollywood Life".


Citeste si:

Ce cadouri isi doresc vedetele de la Mos Craciun

3. Andreea Mantea

Foarte ghinionista in dragoste pare sa fie si realizatoarea TV Andreea Mantea, care a fost parasita de iubitul sau, Gabi Badalau, chiar inainte de Mos Nicolae. Acum, bruneta se afla si in razboi cu una dintre cele mai ravnite blonde din showbiz, Vica Blochina, pe care o acuza ca i-a furat iubitul.

"Mesaj catre Vica Blochina sau «amanta lui Piti»: Eu nu am fost parasita de Gabi. Eu m-am despartit de el, pentru ca umbla cu «specimene» ca tine. Si pentru ca «specimenele» ca tine il sunau noaptea si ii trimiteau mesaje si poze in care mai aveam putin si vedeam si locul in care intra o microcamera pentru o ecografie intravaginala, am hotarat sa ma retrag.

Nu stiu de ce iti este mila de mine, cand ar trebui sa iti fie mila de tine. Ai un copil acasa si tragi de un alt copil (Gabi - 26 ani, ai putea sa ii fii mama) sa te scoata in oras... asta este penibil!", a scris Andreea Mantea pe pagina sa de Facebook.


Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare