Showbiz

#catalin maruta #mihai traistariu #showbiz #sorin brotnei #calvitie vedete

Vedete masculine speriate de calvitie

Chiar daca pot apela la cele mai bune servicii de infrumusetare, unele vedete intampina mari probleme cu calvitia. Cei mai speriati de caderea parului par sa fie barbatii din showbiz. Iata cine sunt acestia si la ce metode au recurs pentru a scapa de blestemul calvitiei.

1. Catalin Maruta

Prezentatorul TV Catalin Maruta a inceput, de cateva luni, sa fie din ce in ce mai speriat de calvitie. In ultima perioada, podoaba sa capilara s-a rarit excesiv, iar acum a hotarat sa ia masuri extreme si cat mai rapide.

"Nu mi-am facut niciun implant cu par. Daca mi-as fi facut trebuia sa ma tund zero, sunt anumite proceduri, nu e asa usor, m-am documentat. Nu exclud posibilitatea ca intr-o zi sa imi fac implant si nici nu vad care ar fi problema, dar deocamdata nu m-am gandit la asta. Si ce, vi se pare ca am un par atat de des? E altceva daca am avut grija si am folosit anumite tratamente ca sa stopez caderea parului, dar la implant nu am apelat" a marturisit Catalin Maruta pentru revista "Ciao".




2. Mihai Traistariu

Cantaretul Mihai Traistariu a trecut prin momente cumplite in urma cu opt ani, cand a vrut sa isi faca primul implant de par, deoarece calvitia l-a afectat inca din tinerete.

Atunci, artistul a apelat la serviciile unei clinici din Bucuresti, iar rezultatul a fost un adevarat esec. In plus, el a ramas si cu cateva cicatrice extrem de inestetice pe frunte.

Anul trecut insa, speriat ca nu va mai scapa niciodata de caderea masiva a parului, Traistariu s-a hotarat sa faca un nou transplant, de data aceasta in Turcia. Operatia a fost un succes, iar cantaretul este acum extrem de fericit ca are din nou o podoaba capilara bogata.




3. Sorin Brotnei

Daca Mihai Traistariu nu s-a ferit sa faca publica una dintre cele mai mari temeri ale sale, cantaretul Sorin Brotnei a preferat sa fie discret in aceasta privinta, insa teama de calvitie il macina la fel de tare.

"Simteam ca pierd controlul odata cu pierderea parului. Am aflat de metoda FUE, pe care si-a facut-o si Mihai, si am inceput sa cautat clinici. Am gasit o clinica mai accesibila in Turcia si mi-am facut implantul. Mi-am pus 3.100 de grefe. Nu m-a durut absolut deloc. Acum sunt Harry Potter”, a marturisit Sorin Brotnei.

Citeste si:

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva se pregatesc de nunta?

Bianca pregateste o noua lovitura de gratie: Se impaca cu Cristea! Iata cine a facut aceasta dezvaluire-soc


Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului