Showbiz

#showbiz #Papa Francisc #vedete selfie #selfie #selfie Oscar #selfie Bianca Dagusanu

Vedete innebunite de moda "selfie"

 "Selfie" a fost desemnat cuvantul anului 2013, fiind unul dintre cel mai des folosite in ultimul an. "Selfie" se defineste ca o fotografie de tip autoportret si a aparut pentru prima oara in limbajul nisat al retelelor de socializare. Pentru ca tot ceea ce este la moda trebuie neaparat preluat, vedetele nu au scapat nici ele din ochi aceasta noua moda.

"Selfie-ul" de la Oscar 2014 a intrat in istorie

Anul acesta, gazda Premiilor Oscar a fost realizatoarea TV Ellen DeGeneres, o fire plina de viata, care emana in jurul sau o explozie de veselie. Carismatica Ellen a vrut sa imortalizeze acest moment intr-o maniera foarte originala. Ea a realizat un selfie cu mai multe vedete de calibru, despre care habar nu avea ca va deveni istorie.

In deja celebra fotografie apar Brad Pitt, Julia Roberts, Meryl Streep, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Channing Tatum, Angelina Jolie si altii. Selfie-ul a fost postat de Ellen pe Twitter, iar in doar doua ore a fost redistribuit de doua milioane de ori, devenind cel mai "share-uit" din istorie, depasind chiar celebra fotografie de la realegerea lui Barack Obama in fruntea SUA, cu 800.000 de tweeturi, in care acesta isi imbratiseaza sotia.



Papa selfie

Chiar si Suveranul Pontif a fost acaparat de moda selfie. Un grup de tineri a postat pe retelele de socializare un selfie surprinzator in care apar alaturi chiar de Papa Francisc. Acesta a devenit rapid unul dintre cele mai distribuite selfie-uri din lume.




Vedetele din Romania au testat de ani buni moda selfie

Vedetele autohtone sunt insa cu mult inaintea modei. Acestea au descoperit de ani buni aceste autoportrete ingenioase, care fac acum mare valva printre celebritatile internationale. Cele mai pasionate de aceasta noua tendinta par sa fie Bianca Dragusanu, Andreea Banica sau Elena Gheorghe.








Ei bine, nici barbatii din lumea mondena autohtona nu stau foarte prost la acest capitol. Printre cei mai infocati fani masculini ai modei selfie se numara Mihai Bendea, CRBL, Adrian Mutu sau Victor Slav.

Acesta din urma pare sa fi devenit pasionat de autoportrete de cand a cunoscut-o pe Bianca Dragusanu, o mare iubitoare a modei selfie.




Citeste si:

Bianca Dragusanu face mare fast de ziua ei de nastere! Victor i-a facut o vizita-fulger de impacare?

Care sunt barbatii faimosi cu care esti compatibila

Vedete care au copii bolnavi


Sursa foto: eonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare