Showbiz

#dan bittman #horia brenciu #monica anghel #showbiz #vedete obositoare

Vedete indragite, puse la zid de colegii din showbiz!

Stiu sa se faca placute in fata fanilor si reusesc de fiecare data sa aduca bunadispozitia dincolo de micul ecran. In culise insa comportamentul unor vedete este greu de agreat de colegii de breasla. Iata cateva vedete puse mereu la zid de colegii din showbiz, pentru atitudinea lor foarte agitata si obositoare.

1. Horia Brenciu

Nici nu a ajuns bine la Antena 1, ca Horia Brenciu deja si-a castigat antipatia echipei Intact. Multi dintre noii colegi ai artistului s-au plans deja ca acesta este foarte agitat si vorbeste extrem de mult.

"Il cunosc pe Horia Brenciu, stiu ca asa e el, ca-i place sa vorbeasca mult, dar in anumite situatii aceasta calitate se poate transforma intr-un defect suparator. Filmam o zi intreaga, trebuie sa intram in pielea unui personaj, ceea ce nu este deloc usor si poate, in acele momente in care oboseala isi spune cuvantul, nu-i deloc placut sa fim nevoiti sa ascultam discursuri lungi. E mai indicat scurt, dar la obiect", a marturisit un nou coleg al cantaretului, pentru "Libertatea".




2. Monica Anghel

La fel de suparatoare pentru noii colegi de la Antena 1 pare sa fie si cantareata Monica Anghel, care face parte acum din juriul show-ului "Te cunosc de undeva".

"Monica Anghel e un fel de Andreea Balan 2. Nimic nu-i convine, mereu are cate ceva de comentat, la filmari, cand nu-i convine cate ceva, se repeta filmarea. Vorbeste mult, e destul de obositoare. Ne-am bucurat ca a plecat Andreea Balan si nu trebuie sa tragem duble la filmari, si acum am dat peste Monica. Ea este o femeie extraordinara, dar e destul de dificila", au declarat surse din cadrul Intact.

Artista a marturisit recent ca adopta o atitudine mai rece, deoarece, in realitate, ea este foarte emotiva.

"Foarte multi oameni spun ca sunt increzuta, dupa ce ma cunosc nu mai spun asta. Eu, de fapt, sunt foarte emotiva. Ma simt foarte bine acasa, in familie, in cerculetul meu. Acum mi-e din ce in ce mai greu sa intalnesc oameni noi", a declarat vedeta pentru adevarul.ro.


3. Dan Bittman 

O problema de atitudine fata de echipa cu care a lucrat a avut si cantaretul Dan Bittman. Tocmai acesta ar fi fost si motivul eliminarii sale din juriul "X Factor". 

"Bittman este un profesionist adevarat in fata camerei si a telespectatorilor! Are puterea de a capta publicul si de a-l tine in fata micului ecran, este un bun orator si un om de muzica! Pe de alta parte insa, este foarte greu de lucrat cu el dincolo de inregistrari!

In general, protagonistii unui format trebuie sa ajute la promovarea lui prin disponibilitate si comunicare, dar in cazul lui Bittman lucrurile nu au stat deloc asa! Dan raspundea greu la telefon, nu vroia sa participe la emisiunile postului pentru a ridica audienta show-ului "X Factor", astfel ca, incet, incet, s-a creat o stare de nervozitate care nu a ajutat pe nimeni, mai ales pe el!

In atari conditii, la finele show-ului de anul trecut, nu i s-a mai prelungit contractul pentru un nou sezon", au declarat, pentru wowbiz.ro, mai multe persoane din echipa "X Factor".

Sora lui Salman Khan: "Iulia se foloseste de numele fratelui meu ca sa fie in atentia presei"

Concurentul care i-a facut pe juratii "MasterChef" sa planga

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare