Showbiz

#showbiz #andra #andreea marin #andreea raicu #vedete fara inhibitii

Vedete cuminti care s-au "dezbracat" de inhibitii

Talentul este punctul lor forte, insa, se pare ca nu este indeajuns sa ajungi pe culmile succesului. Numeroase vedete care pana nu demult se bazau doar pe calitatile lor profesionale au inceput sa renunte la inhibitii si sa apara din ce in ce mai dezbracate pe micul ecran. Iata cateva dintre vedetele cuminti care au adoptat un look extrem de provocator, desi nu aveau nevoie de aceasta strategie de promovare.

1. Andra

La debutul sau in lumea muzicala, cantareata Andra afisa un look foarte simplu, de aceea era si destul de des criticata pentru stilul sau vestimentar. Totusi, chiar si asa, vedeta a marturisit ca nu o intereseaza ce spun stilistii, deoarece ea se bazeaza pe talentul sau. In ultimii ani insa, Andra pare sa isi fi schimbat opinia in acest sens, deoarece tinutele pe care le adopta sunt din ce in ce mai sexy si provocatoare.






Decolteurile adanci, fustele scurte par sa fi fost descoperite la maturitate de Andra, caci tinutele sale de astazi sunt foarte incitante.







2. Andreea Marin

Prezentatoarea TV Andreea Marin a fost mereu o fire eleganta. Inca de la debutul sau in lumea mondena, Andreea Marin a afisat o tinuta sobra, foarte serioasa. Chiar daca stilul sau vestimentar nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului, in ultima perioada Andreea Marin a renuntat la inhibitii si a mizat la cele mai recente aparitii pe decolteuri din ce in ce mai adanci, lucru pentru care criticii de moda au taxat-o.




3. Andreea Raicu

Cu tinute la fel de sobre si-a facut debutul si realizatoarea TV Andreea Raicu. Vedeta a afisat mereu o tinuta serioasa, clasica, care nu lasa niciodata sa se intrevada prea multe parti ale corpului. Cu timpul, Andreea Raicu a investit in imaginea sa si, abia dupa a treia operatie la sani, ea si-a facut curaj sa poarte haine sexy. Aparitia sa la un eveniment monden de la sfarsitul anului trecut a socat pe toata lumea. Andreea Raicu a purtat atunci o bustiera ce ii scoatea in evidenta foarte bine noii sani, mult mai mari si mai fermi.


Citeste si:

Alina Eremia, spargatoare de relatii! Cui i-a furat cantareata iubitul

Adevaratul motiv pentru care Horia Brenciu a parasit Pro TV

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare