Showbiz

#showbiz #vedete lenjerie # vedete excentrice # vedete moda

Vedete cu lenjeria intima la plimbare! Imagini indecente!

Excentricitatea vedetelor a inceput sa intreaca orice limite. Daca pana acum incercau sa atraga atentia cu decolteuri sau fuste de o palma, vedetele au iesit mai nou la plimbare chiar in lenjeria intima. Iata cateva dintre celebritatile care au renuntat la inhibitii si au iesit pe strada cu lenjeria intima la vedere:

1. Rihanna

Cantareata Rihanna adopta in general tinute excentrice, insa apreciate de criticii de moda. Ultima sa aparitie intr-un club din Los Angeles a uimit insa pe toata lumea. Artista a purtat o fusta din dantela alba foarte transparenta, care lasa sa se intrevada totul.

Detaliul care a dat-o de gol pe artista ca a ales intentionat aceasta vestimentatie a fost si faptul ca, in loc sa opteze pentru o pereche de bikini albi, a purtat unii roz, care atrageau si mai tare atentia.

CITESTE SI: Ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire

20 de lucruri pe care le gandesc barbatii despre femei


2. Lady Gaga

Cand nimeni nu mai credea ca Lady Gaga mai poate surprinde cu ceva in ceea ce priveste vestimentatia, cantareata a avut din nou o aparitie uimitoare. Vedeta a mers sa ia cina la un restaurant de lux din Los Angeles intr-o salopeta transparenta, care lasa sa ii se vada in toata splendoarea lenjeria intima.

3. Giulia Anghelescu 

La capitolul socuri vestimentare nu stau rau nici vedetele din Romania. Anul trecut, la Premiile Media Music Awards, cantareata Giulia Anghelescu a uimit pe toata lumea cu tinuta sa extrem de transparenta, prin care i se vedea intreaga lenjerie intima.  "Nu este o rochie, ci o salopeta. De obicei apar la vedete bine imbracate si imi place asta", a declarat Giulia.

CITESTE SI: 3 vedete cumintite. Iata ce li s-a intamplat!

Horia Brenciu, tarife fabuloase! Iata cat castiga artistul

4. Mihaela Radulescu 

Fosta realizatoare TV Mihaela Radulescu are mai o noua pasiune: moda. Vedeta a lansat chiar o colectie semnata de ea, insa unul dintre materialele de care s-a indragostit vedeta este dantela. Mai nou, ea opteaza chiar pentru tinute intregi din dantela transparenta. 

Foto: romaniatv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare