Showbiz

#showbiz #teo trandafir #brigitte sfat #bianca dragusanu #casnicii vedete #ghinion casnicii vedete

Vedete carora casatoria le-a adus ghionion in dragoste!

Nuntile din lumea mondena sunt asteptate cu mare nerabdare, iar vedetele pun la cale acest eveniment cu cateva luni bune inainte, pentru ca totul sa iasa perfect. Totusi, toata aceasta nerabdare s-a dovedit a fi cel mai mare dusman al casniciilor unora dintre celebritati. Iata cateva vedete carora nunta le-a adus doar ghinion in dragoste.

1. Brigitte Sfat

Proaspata sotie a lui Ilie Nastase, Brigitte Sfat, a marturisit de curand ca, imediat dupa nunta, a avut parte de una dintre cele mai mari dezamagiri. Vedeta a declarat ca, desi a avut una dintre cele mai frumoase nunti, aceasta a reprezentat si unul dintre cele mai dureroase momente din viata sa.

"Dupa nunta, sufletul meu era rupt in doua. Eu plangeam, desi toata lumea ma vedea razand. Imi era teama ca o sa imi pierd sotul. Am gasit un mesaj cu 3 zile inainte de nunta, era chiar inainte de nunta si nu puteam sa fac nimic. Cineva ii spunea lui Ilie ca il iubeste mult de tot. O persoana cu care Ilie a facut tot ce a putut sa ma convinga ca nu a avut nimic mai mult decat un flirt telefonic pentru ca eu il neglijasem.

A trebuit sa primesc o palma foarte dureroasa. Atunci, Ilie a murit pentru mine. Imi doream o persoana dedicata. Am suferit mult. Am fost la biserica. Atunci mi-am dat seama ce trebuie sa fac. Ca trebuie sa redevin femeia perfecta pentru Ilie. Nu stiu ce aveam in capul meu mic si prost. Ma abatusem de la cale. Mi-am analizat prioritatile. La nunta nu am vrut sa ma gandesc la asta, dar m-au afectat", a declarat Brigitte Sfat, pentru wowbiz.ro.



Citeste si:

Sora lui Salman Khan: "Iulia se foloseste de numele fratelui meu ca sa fie in atentia presei"

Concurentul care i-a facut pe juratii "MasterChef" sa planga


2. Bianca Dragusanu

Anul trecut, unul dintre cele mai asteptate evenimente din showbiz a fost nunta Biancai Dragusanu cu Victor Slav. Ceea ce trebuia insa sa fie cel mai frumos moment din viata lor a devenit insa un adevarat cosmar. Cele doua vedete si-au vandut nunta unui post de televiziune, iar acest lucru a stricat toata bucuria acestui moment atat de important.

"Eu, la nunta mea, am fost urmarita nonstop. Aveam microfon pe mine si o fata imi urmarea orice miscare. Regret ca am facut acest deal. Multi oameni si-au facut nunta pe parteneriat, dar la mine parca a fost prea mult. Toti ochii au fost pe noi si ne analizau toate miscarile. As fi vrut o nunta pe plaja, in picioarele goala, departe de ochii lumii", a spus roscata.

In plus, imediat dupa nunta au aparut si primele probleme in viata de cuplu, mariajul Biancai cu Victor destramandu-se dupa doar trei luni.

"Poate ne-am grabit in privinta nuntii, s-ar putea sa ne fi grabit. Poate mai aveam nevoie de timp. Sunt intr-un moment al vietii mele in care nu as fi vrut sa fiu. E un moment stanjenitor, dureros, obositor, nu imi mai gasesc cuvintele si energia necesara ca sa merg mai departe", a marturisit Bianca, pentru wowbiz.ro, la scurt timp dupa nunta.

3. Teo Trandafir 

Casatoria a venit la pachet cu ghinionul si pentru realizatoarea TV Teo Trandafir. Desi cu cateva luni inainte de nunta Teo radia de fericire in bratele fostului rugbist Iosef Constantin, la scurt timp dupa ce s-au casatorit mariajul a devenit o corvoada pentru cei doi. Iosef Constantin  s-a simtit parca sufocat in mariajul cu Teo si i-a marturisit acesteia ca nu se poate acomoda cu viata din Romania si ca isi doreste sa se reintoarca in Franta, unde a locuit ani buni alaturi de familia sa. Astfel, dupa doar sase luni de mariaj, Teo Trandafir a fost nevoita sa divorteze de barbatul de care se indragostise nebuneste.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare