Showbiz

#anna lesko #showbiz #kate middleton #oana roman #riscuri sarcina #vedete sarcina

Vedete care si-au pus sarcina in pericol. Afla ce comportamente nesabuite au adoptat!

"Anna Lesko isi pune sarcina in pericol" este titlul monden din presa tabloida de astazi care ne-a captat atentia si ne-a facut sa ne amintim si de alte colege de breasla ale vedetei care au adoptat obiceiuri riscante sau nesabuite, care ar fi putut conduce la complicatii grave. Pe principiul "nu incercati asa ceva acasa, daca sunteti gravide", iata cateva greseli fatale facute de cele mai in voga celebritati gravide, care le-ar fi putut costa sarcina!


Anna Lesko

 
Anna Lesko a surprins pe toata lumea in momentul in care a confirmat ca este gravida in sapte luni, spre dezamagirea paparazzilor, care nu au reusit sa o demaste mai repede. Acum, toate obiectivele aparatelor de fotografiat sunt cu ochii pe ea la fiecare pas, motiv pentru care a si fost surprinsa intr-o ipostaza considerata periculoasa pentru sarcina. Presa nu a ezitat sa taxeze artista si sa o atentioneze ca tocurile si dansul viguros pe scena sunt periculoase pentru evolutia sarcinii.
 
 

Kate Middleton


Kate Middleton a fost vedeta cu cea mai mediatizata sarcina din lume. Nici ea nu a scapat de criticile presei in momentul in care a fost surprinsa dandu-se cu sania pe partie, punandu-si sarcina in pericol. Chiar daca a renuntat la schiuri in perioada sarcinii, specialistii sustin ca si saniusul este periculos pentru o gravida, existand in orice moment riscul accidentarilor severe.

 

Oana Roman

 
Oana Roman este mai fericita ca oricand. Este pe cale sa devina mama, iar astazi, 15 ianuarie, se marita cu alesul inimii ei, care este si tatal viitorului ei copil. In cele 8 luni de cand este gravida, vedeta a avut numeroase "scapari" care i-ar fi putut pune sarcina in pericol. Aceasta a fost surprinsa de nenumarate ori dansand energic pe tocuri, dar si fumand, acesta fiind unul dintre cele mai periculoase vicii pentru sarcina.


Citeste si:
 

Claudia Pavel

 
O alta vedeta care a socat media cand a anuntat ca a a devenit mama este Claudia Pavel. Vedeta a nascut in secret, in America, dar sarcina a surprins-o implicata intr-un proiect epuizant, la care nu a vrut sa renunte, cu toate riscurile implicate asupra bebelusului. In timpul filmarilor pentru pelicula "Terapie pentru crima", cantareata a fost nevoita sa faca antrenamente intense, sa ia lectii de box si sa petreaca ore in sir pe platourile de filmare. Cu toate acestea, tanara mamica a reusit sa duca cu succes sarcina la termen si sa nasca un baietel sanatos, insa medicii avertizeaza ca astfel de comportamente sunt foarte riscante pentru evolutia unei sarcini.


Citeste si:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului