Showbiz

#showbiz #kim kardashian #monica gabor #oana ionita #copii vedete #nastere copii vedete #vanzari nastere

Vedete care au vandut nasterea copiilor lor televiziunilor

Pe langa talent, vedetele fac bani frumosi si din imaginea lor. A devenit chiar o moda printre celebritati sa vanda televiziunilor, pe sume destul de mari, cele mai importante evenimente din viata lor. Pe langa nunti si botezuri, acum vedetele vand chiar si momentul nasterii copiilor lor. Iata cine sunt vedetele care vor sa aduca sau au adus pe lume bebelusii lor in vazul lumii intregi.

1. Bebelusa Oana Ionita

Fosta bebelusa Oana Ionita, cunoscuta de la "Cronica Carcotasilor", a vandut primele imagini cu fiul sau postului de televiziune pentru femei Euforia TV. Potrivit unor surse apropiate dansatoarei, aceasta a permis cameramanilor sa intre in rezerva sa imediat dupa nastere pentru suma de 5.000 de euro.

De asemenea, Euforia a transmis primele imagini din camera bebelusului, iar botezul a fost adjudecat de acelasi post, insa nu s-a divulgat nicio suma de bani pentru acest eveniment.


2. Kim Kardashian

Starleta Kim Kardashian este una dintre cele mai controversate personalitati din America. Vedeta a surprins si la inceputul anului 2012, cand a adus-o pe lume pe fiica sa. Aceasta a nascut prematur, iar nasterea fiicei sale a fost filmata si difuzata in realty-show-ul pe care il are intreaga familie la un post de televiziune american.

Desi initial Kanye West, iubitul lui Kim, nu a fost de acord cu acest lucru, parerea sa s-a schimbat, deoarece oferta primita de le televiziune a fost una de nerefuzat.

Citeste si: Vedete in goana dupa marile reduceri

3. Anamaria Prodan

Impresara Anamaria Prodan a semnat si in urma cu cativa ani un contract cu postul de televiziune Kanal D, pentru filmarea nasterii fiului sau.

Initial, vedeta a incheiat un contract cu postul de televiziune Euforia, insa turcii de la Kanal D i-ar fi oferit o suma mai mare de bani, fapt ce a facut-o pe vedeta sa se razgandeasca.

Citeste si: Vedete gravide superstitioase. De ce s-au ferit viitoarele mamici in sarcina?

4. Monica Gabor

Fosta doamna Columbeanu a realizat si ea un reality-show in perioada in care era casatorita cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Vedeta a permis cameramanilor chiar si nasterea micutei Irina.


Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare