Showbiz

#michael jackson #marilyn monroe #madalina manole #toni tecuceanu #showbiz #decese vedete

Vedete care au murit in conditii suspecte

Cele mai faimoase si indragite celebritati au avut, de cele mai multe ori, un sfarsit tragic. Chiar in momentul in care se bucurau de cea mai mare popularitate, unele vedete s-au stins din viata in conditii foarte suspecte, moartea lor ramanand pana astazi un mister.

1. Marilyn Monroe

Celebra actrita Marilyn Monroe a murit la varsta de 36 de ani, in 1962. Ea a fost gasita moarta in casa sa, iar in urma investigatiilor medicale s-a stabilit ca decesul a survenit in urma unei doze de barbiturice. Unele voci sustin insa, printre care si primul ofiter al politiei din Los Angeles, ca aceasta ar fi fost omorata.

De asemenea, apropiati ai vedetei au marturisit ca in stomacul sau nu au fost gasite urme de droguri, iar corpul sau era plin de vanatai. In momentul in care a murit, actrita Marilyn Monroe era implicata intr-o relatie cu presedintele John F. Kennedy si, potrivit informatiilor divulgate de FBI in 2006, actrita era considerata un mare risc pentru securitatea presedintelui.

2. Michael Jackson

Regele muzicii pop Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009. Desi la inceput s-a crezut ca a fost vorba despre o sinucidere, data fiind dependenta de anumite medicamente a starului, ulterior s-a stabilit ca, de fapt, a fost o crima, comisa chiar de medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, care i-a administrat incorect o doza de antidepresive. In noiembrie 2011, doctorul a fost condamnat pentru omucidere.

3. Madalina Manole

Cantareata Madalina Manole a decedat in anul 2011, chiar de ziua sa de nastere. Din primele cercetari, se pare ca artista s-a sinucis in urma ingerarii unei substante foarte toxice, Furadan. Parintii Madalinei Manole sustin insa ca vedeta nu s-ar fi sinucis si ca sotul sau, Petru Mircea, ar fi omorat-o.

Cazul a fost redeschis in repetate randuri, insa si acum planeaza misterul asupra conditiilor in care a decedat artista.


4. Toni Tecuceanu

Actorul Toni Tecuceanu, de la "Cronica Carcotasilor", a murit la varsta de 37 de ani, din cauza gripei porcine. Familia actorului sustine insa ca acesta a murit din alta cauza si inca se judeca cu Institutul "Matei Bals" in vederea obtinerii dosarului medical al acestuia.

Citeste si:

Andreea Marin alimenteaza zvonurile despre sarcina. Iata gestul care o tradeaza si de ce ascunde faptul ca este insarcinata

Bianca Dragusanu, fara sot, fara job si fara amant?

 

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare