Showbiz

#honorius prigoana #irinel columbeanu #alexandru ciucu #showbiz

Vedete care au mostenit averi imense

Nu au muncit din greu vreodata, insa au avut viitorul asigurat inca de la nastere. Parintii lor au construit afaceri profitabile, pe care unele celebritati autohtone le-au mostenit rapid, imbogatindu-se peste noapte. Iata cateva vedete care s-au nascut in familii bogate si au mostenit averi imense.

1. Irinel Columbeanu

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, care a devenit cunoscut in showbizul romanesc datorita relatiilor pe care le-a avut cu unele dintre cele mai frumoase vedete din Romania, a mostenit de la tatal sau, Ion Columbeanu, o avere imensa. Irinel Columbeanu a investit acesti bani in afaceri, iar averea sa ajungea in 2009 la 120 de milioane de euro. Incet-incet insa, afacerile lui Irinel Columbeanu au inceput sa pice, iar in scurt timp averea sa s-a prabusit, ajungand la aproximativ 1 milion de euro.


Desi Ion Columbeanu a lucrat ca functionar public, in cadrul Guvernului Romaniei, el a reusit sa stranga o avere considerabila in timpul comunismului.




2. Alexandru Ciucu

Creatorul de moda Alexandru Ciucu a mostenit de la tatal sau un adevarat imperiu al modei. Afacerea familiei este una cu state vechi si a fost pornita de bunica creatorului de moda in anul 1939, care facea, in cadrul fabricii APACA, uniforme militare.

Ulterior, tatal lui Alexandru Ciucu a preluat afacerea si a dus-o pe culmile succesului, costumele create de acesta devenind extrem de cautate. Alexandru Ciucu a urmat si el o scoala de profil si a preluat de cativa ani afacerea familiei.




3. Honorius Prigoana

Honorius Prigoana a mostenit de la tatal sau, deputatul Silviu Prigoana, o avere imensa. Dupa ce s-a scolit in America, Honorius Prigoana a primit de la tatal sau o afacere de sute de milioane de euro, in prezent Honorius ajungand unul dintre cei mai bogati tineri din Romania.

Silviu Prigoana are o avere estimata de topul "Forbes 500 de Miliardari" la valoarea de 29 de milioane de euro si detine 67% din actiunile companiei Rosal Grup, principalul operator de salubritate din Bucuresti.



 

Citeste si:

Salman Khan vrea sa se casatoreasca cu Iulia Vantur? Iata declaratiile care il dau de gol

Barbati celebri care se joaca de-a iubirea! Iata cum jongleaza cu actualele si fostele iubite

Sursa foto: expresspress.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului