Showbiz

#andreea marin #inna #andreea banica #showbiz #vedete nemachiate

Vedete care arata grozav nemachiate

Machiajul este esential pentru celebritati si cu greu ne-am putea imagina cum arata vedetele noastre dimineata, inainte sa se fardeze. Surprinzator, am putea spune, unele arata chiar bine atunci cand sunt... naturale. Iata cateva exemple.

Andreea Marin




Ne-am obisnuit ca Zana surprizelor sa aiba un look atent studiat atunci cand este pe scena sau in lumina reflectoarelor. O stim in rochii elegante, cu coafuri sofisticate, insa n-am vazut-o niciodata... in pijamale. Pana acum! Vedeta a postat recent pe contul ei de socializare o fotografie in care sta intinsa pe pat si tine in brate un pisoi. Andreea pare abia trezita din somn si este nemachiata. Si, surpriza! Arata chiar bine!

CITESTE SI:

Invata sa te imbraci de la una dintre cele mai stilate vedete, Victoria Beckham

In doar patru luni, cinci cupluri celebre s-au destramat. Tu de care nu stiai?



Inna




Tot proaspat scoasa dintre asternuturi este si Inna, intr-o fotografie postata chiar de ea pe Facebook sub care a titrat "Eu exact asa cum sunt". Cantareata apare cu parul ravasit si fara pic de farduri pe chip. Evident ca imaginea a fost foarte apreciata de fani, care au rasplatit-o cu nu mai putin de 30.000 de like-uri.

Andreea Banica



O alta diva autohtona care a aparut nemachiata este Andreea Banica. Vedeta si-a publicat chiar ea o fotografie tip selfie, facuta de 1 martie, cu un cosulet cu flori in brate. "Am gasit martisorul! Florile ma fac sa zambesc, sa iubesc si sa pretuiesc tot ce am mai scump pe lume", a scris cantareata in dreptul fotografiei.

Simona Gherghe



Nici pe Simona Gherghe nu ti-ai fi imaginat-o fara machiajul cu care ne-a obisnuit la fiecare aparitie. Iata insa ca vedeta de televiziune arata ca se simte bine in propria-i piele, asa ca, in urma cu cateva saptamani, a postat o imagine in care apare imbracata in costum de schi si fara strop de machiaj. Fanii au rasplatit-o cu o multime de mesaje laudative.

Adela Popescu




Nici Adela Popescu nu considera necesar sa isi incarce tenul cu produse cosmetice atunci cand se afla in timpul liber. Si bine face, am putea spune, pentru ca vedeta arata foarte bine si fara machiaj.

Ema Watson, Miley Cyrus, Selena Gomez

Si americanii au intocmit un top al vedetelor care arata grozav nemachiate. Printre ele se numara Ema Watson, Miley Cyrus si Selena Gomez.







Sursa foto: facebook.com, //celebs.amerikanki.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare