Showbiz

#showbiz #vedete traume #traume copilarie #Ben Afleck #halle berry #charlize theron #oana lis

Vedete bantuite inca de traumele din copilarie

Traumele din copilarie sunt ca niste ghimpi in spinarea vedetelor, care scot la iveala obsesii, frustrari sau emotii bizare care le impiedica sa se bucure de succesul pe care-l au in lumina reflectoarelor si sa fie fericite in viata personala. Iata cateva celebritati chinuite inca de experientele zbuciumate prin care au trecut cand erau copii!

 

Ben Afleck

Ben Afleck a fost declarat de catre Revista People cel mai sexy barbat in viata din 2013 si are o familie frumoasa, care insumeaza trei copii. Cu toate acestea, actorul este macinat de obsesii si traume care inca nu-i dau pace.

Vedeta a dezvaluit recent ca principala lui obsesie sunt banii, in ciuda faptului ca are o situatie financiara mai mult decat satisfacatoare. Obsesia izvoraste dintr-o trauma traita in copilarie. Afleck traieste zilnic cu spaima sa nu ajunga precum tatal lui, care a pierdut toate bunurile din cauza alcoolului si a ajuns in strada. "Banii au avut inca de mic o mare importanta pentru mine. Aceasta obsesie m-a determinat sa fac si filme pe care nu ar fi trebuit sa le fac", a declarat Afleck.

Oana Lis

Oana Lis este una dintre cele mai "pestrite" aparitii in peisajul monden romanesc si, desi este mai tot timpul cu zambetul pe buze si deschisa tuturor provocarilor, vedeta a dezvaluit relativ recent ca viata ei a fost destul de zbuciumata in trecut. Oana a trecut prin experiente inspaimantatoare in copilarie, din cauza tatalui sau alcoolic si lipsit de orice inhibitie legata de sex.

Halle Berry

Este frumoasa, celebra si are foarte mult succes, insa copilaria ei a fost presarata cu o multime de experiente dureroase din cauza tatalui sau alcoolic si foarte violent. Halle Berry a declarat ca face terapie de peste 30 de ani, pentru a reusi sa depaseasca momentele dureroase prin care a trecut in copilarie, dar si esecurile din viata personala, de la maturitate.

Charlize Theron

Frumoasa actrita sud-africana a trecut printr-o tragedie in copilarie, care o urmareste chiar si acum, la maturitate. La varsta de doar 15 ani, vedeta si-a pierdut tatal intr-un mod ingrozitor. Acesta a fost omorat chiar de propria sa mama. Crima a fost considerata legitima aparare, iar mama ei a fost achitata, insa experienta inca isi mai pune amprenta in viata ei. Actrita a vorbit o singura data despre acest episod dureros din viata ei, intr-un interviu acordat in 2004, canalului de televiziune ABC.





Sursa foto: Fansshare.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare