Showbiz

#david beckham #showbiz #frauda vedete #Adina Buzatu # Kasem Abu Bakr

Vedete acuzate de frauda. Iata cine a vrut sa fenteze statul

Chiar daca se bucura de notorietate si salarii destul de mari, multe dintre celebritati nu dau inapoi atunci cand vine vorba despre marirea veniturilor. Unele se implica chiar si in actiuni periculoase, pentru care ar putea primi ani grei de inchisoare. Iata cateva vedete care au comis fraude de sute sau chiar milioane de euro.

1. Adina Buzatu

Creatoarea de moda Adina Buzatu este din nou in centrul unui scandal de evaziune fiscala. Designerul este acuzat de spalare de bani. Procurorii DIICOT au facut luni dimineata 65 de perchezitii in mai multe judete din tara, dar si in Capitala in vederea destructurarii unui grup infractional specializat in infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani. Printre firmele care au fost luate in vizor se numara si societatea creatoarei de moda Adina Buzatu.

Procurorii au ridicat de la biroul vedetei mai multe acte, iar creatoarea de moda a fost dusa la DIICOT pentru audieri, potrivit "Click".

Anul trecut in luna octombrie, Adina Buzatu a mai fost implicata intr-un scandal, dupa ce mai multi clienti au acuzat-o ca vinde marfa contrafacuta.



2. Kasem Abu Bakr

Toata lumea mondena a fost in mare panica, dupa ce renumitul medic Kasem Abu Bakr, cunoscut ca esteticianul vedetelor, a fost retinut, anul trecut, pentru 24 de ore, pentru ca a pacalit statul. Potrivit informatiilor furnizate de anchetatori, medicul ar fi realizat 140 de operatii estetice fara a taia insa chitanta.




3. David si Victoria Beckham

Presa britanica a scos la iveala o frauda imensa, in care sunt implicate peste 1.000 de persoane de renume din Marea Britanie, printre care si cateva personalitati. Este vorba despre o fraudare a fiscului prin neplata taxelor si a impozitelor, prejudiciul ridicandu-se la peste 1,2 miliarde euro. Printre celebritatile vizate se numara si sotii David si Victoria Bechkam.

Alaturi de acestia, se mai regasesc si alte personalitati precum cantareata Annie Lennox si fotbalistii Steven Gerrard, Wayne Rooney sau Gary Lineker.


Citeste si:

Noi semne ca imperiul Pro se prabuseste! Ce vedete parasesc trustul

Dani Otil reporneste razboiul intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin?


Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare