Showbiz

#copil valentina pelinel #copil cristi borcea #valentina pelinel

Valentina Pelinel, primele detalii despre botezul lui Milan Cristian

In urma cu aproape o luna, Valentina Pelinel a devenit mama pentru prima oara. Milan Cristian creste frumos, ia bine in greutate, iar Valentina este fericita ca il poate alapta chiar daca acest lucru inseamna ca putine ore de somn si in general un program solicitant. 

Chiar daca bebelusul este mic deocamdata, fostul model spune ca stie ce isi doreste de la primul mare eveniment din viata baietelului ei. 

"Nu m-am gândit la o petrecere, ci la botezul în sine, în biserică. Nu am şi alte detalii deocamdată şi ţin oricum să fie ceva restrâns. Ştiu că multe mame se tem de momentul scăldării bebeluşului în cristelniţă, dar aşa e bine, ca bebeluşul să fie scăldat, nu doar udat’’, a declarat manechinul pentru wowbiz.ro.

Valentina spune ca deocamdata se concentreaza pe alaptare, despre care considera ca este esentiala, si pe a-i oferi lui Milan Cristian tot ce are nevoie, cand are nevoie. De asemenea, vedeta sustine ca nu simte nicio lipsa si continua sa fie misterioasa in ceea ce priveste implicarea tatalui bebelusului in viata lor. 

In trei saptamani de cand a nascut, Valentina a iesit din casa de doar cateva ori. Ea este rezervata in a-si prezenta bebelusul intregii lumi, asteptand botezul. Asa a facut si o alta vedeta autohtona, Andreea Mantea. Si ea, tot mama singura. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare