Showbiz

# iubita dorian popa #Dorian Popa #relatii vedete #vedete casatorie #pariu cu viata

Dorian Popa se casatoreste! Cand? Raspunsul te va uimi

Actor si cantaret, Dorian Popa este si unul dintre cei mai sexy barbati din showbizul romanesc. Nu este de mirare ca o multime de tinere suspina dupa el, insa Dorian e categoric: se va casatori cu iubita sa, Claudia. Cand? Raspunsul te va surprinde!

De ceva timp, Dorian este tot mai aproape de iubita sa, Claudia. Si nu doar pentru ca este incredibil de frumoasa, spune vedeta, ci si pentru ca are si alte calitati esentiale intr-o relatie serioasa cum au ei.

“Mai presus de toate, Claudia a stiut sa ma inteleaga asa cum sunt eu. M-a facut un om mai bun si este o femeie foarte frumoasa care imi indeplineste toate dorintele, asa ca nu am motive sa ma uit in alta parte. Absolut sigur imi voi oficializa relatia cu ea", a declarat Dorian la Wowbiz.ro.

Cand va veni acest moment? Nu ar trebui sa fie prea departe, spune acesta. Chiar daca e destul de tanar (are doar 26 de ani), acesta isi doreste un copil. "Oficializam relatia in momentul cand vom avea un copil. Mai intai vrem sa ne facem o casuta, sa ne conturam peisajul vietii de familie. Ordinea va fi urmatoarea: copilul si casatoria", a explicat Dorian.

Ii este teama insa sa fie tata de fata. "Eu imi doresc baietel, dar nu pentru ca as fi fan al baieteilor. Mi-e teama sa am fetita. Mi-e frica de golanii care vor atenta la fetita mea”, a mai spus vedeta pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului