Showbiz

#monica anghel #connect-r #showbiz #oana zavoranu #vedete intern #vedete emisiuni

Unii vin, altii pleaca. Vedete lasate cu ochii in soare de producatorii TV

Vara e momentul in care se stabilesc grilele de toamna ale televiziunilor. Incep show-uri noi, altele sunt scoase de pe post si odata cu ele si vedetele fie sunt cooptate in productii noi, fie sunt trase pe linie moarta. Iata care sunt ultimele schimbari si cine are de suferit:

Connect-R a pierdut 35.000 de euro

Sursa foto: connect-r.ro

Pana nu demult, jurat in doua emisiuni la Antena 1, "Next Star" si "Romania danseaza", Connect-R a ramas fara job-ul oferit de cel din urma show, intrucat acesta nu va mai fi produs din toamna. Asta inseamna o gaura de 35.000 de euro in bugetul solistului, scrie click.ro. Atat era suma pe care o incasa pentru un sezon de "Romania danseaza", insa, cum emisiunea nu va mai fi produsa, ea fiind inlocuita cu un alt format, "Dancing with the stars", Connect-R se vede brusc cu mai mult timp liber, dar si cu mai putini bani. I-ar putea recupera rapid, insa, daca isi programeaza cateva concerte in plus in aceasta vara.

CITESTE SI:

Declaratie de dragoste in vazul lumii. Cum o alinta sotul turc pe Andreea Marin

Incredibil, dar adevarat! O vedeta din Romania si-a iertat sotul bataus

Culmea dispretului! In ce hal a ajuns sa fie tratat Serban Huidu de colegi chiar de ziua lui!


Oana Zavoranu, in tratative cu Antena

Sursa foto: cugetliber.ro

Si cum pregatirile pentru inceperea filmarilor show-ului "Dancing with the stars" sunt in toi, in atentia echipei emisiunii au intrat mai multi artisti, printre care Andreea Balan sau Roxana Ionescu. Surpriza cea mare vine din partea Oanei Zavoranu, vedeta fiind dorita cu orice pret in primul sezon al acestui show. Asa ca producatorii au inceput negocierile. Ba, chiar, Oana a si dat zilele trecute o proba cu un coregraf care ar trebui sa ii fie pereche in concurs.

Emisiunea-spectacol urmeaza sa intre pe post pe 20 septembrie si se va finaliza la jumatatea lunii decembrie, astfel incat cei care accepta sa intre in concurs vor fi "agatati" circa patru luni de acest proiect de televiziune.

Monica Anghel da Antena pe Pro TV?

Sursa foto: libertatea.ro

Conform click.ro, Monica Anghel ar fi in tratative cu reprezentantii Pro TV, care o vor pentru grila din toamna. Cu toate acestea, artista nu confirma zvonurile. "Nu stiu nimic. Nu am fost la nici o discutie cu nimeni. Eu inca mai am contract cu Antena 1", a declarat actrita.

Monica Anghel a venit la Antena 1 in primavara, alaturi de colegii ei de la "Serviciul Roman de Comedie", si a fost jurat in ultimul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva". Tinand cont ca filmarile pentru editia de toamna a emisiunii au inceput deja, iar juriul a fost stabilit ca fiind format din Andreea Balan, Ozana Barabancea, Aurelian Temisan si Andrei Aradits, e clar ca Monica nu mai e in carti.

Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare