Chefii de seama de la restaurantele cele mai apreciate din Capitala au marturisit pentru foodstory.ro care este locul unde au mancat cel mai bine. Si cum mancarea este doar parte din experienta culinara, veti vedea ca, in topul personal al fiecaruia, si-au facut loc si alte "ingrediente": atmosfera, servirea ireprosabila si diversitatea.
Chef Jakob Hausmann, Mica Elvetie: "Un restaurant autentic elvetian cu 1 stea Michelin, care se afla in partea de est a Elvetiei, intr-o vale numita Monbielle, unde mancarea, serviciile, atmosfera, privelistea, inclusiv drumul pana acolo intr-o trasura cu cai, a fost una din cele mai frumoase experiente culinare."
Amalia Consulea, restaurant Zexe: "Tour d’Argent. Patru persoane am platit pentru o cina 1100 de euro, dar a meritat cu prisosinta. Pot chiar sa spun ca nu a fost scump, data fiind calitatea mancarii, serviciul ireprosabil,ambianta rafinata si silueta catedralei Notre-Dame vazuta pe fereastra. Am luat menu-degustation canard, le grand menu Tour d’Argent, am baut sampanie, vin si la sfarsit cate un pahar de tuica (l’eau de vie), fiecare din anul nasterii sale."
Joseph Hadad, restaurant Joseph: ""Sunt doua restaurante care m-au cucerit total si as reveni oricand la ele. E vorba de restaurantul lui Alain Ducasse din Paris, Athenee Palace Hilton, si restaurantul lui Marc Haeberlin, “ L'auberge de L'ill, din Alsace, tot in Franta. "
Care este restaurantul tau preferat?