Showbiz

#ionela prodan #ana maria prodan

Ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan. Cine a fost alaturi de artista cand si-a dat ultima suflare

Regretata cantareata de muzica populara Ionela Prodan s-a stins din viata luni, la Spital Elias, unde si-a petrecut ultima luna din viata. Alaturi i-a fost, zi de zi, Ana Maria Prodan, cunoscutul impresar. Aceasta practic s-a mutat la spital, alaturi de mama sa, si i-a fost aproape in ultima clipa. 

Ionela Prodan a murit luni seara, la orele 21.00, dupa ce, mai bine de o luna si jumatate, s-a zbatut intre viata si moarte la Spitalul Elias din Capitala. "Nimic nu a clintit-o pe impresara de langa mama ei, a ingrijit-o ca pe un copil in toata aceasta perioada", au dezvaluit surse din spital in exclusivitate pentru wowbiz.ro. 

 

Fiica vedetei a fost de altfel a fost si ultima persoana cu care Ionela Prodan a vorbit. "De cateva zile, nu mai reactiona la tratament. Totusi, in  mod surprinzator, inainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii si s-au uitat fix la fiica sa. A luat-o de mana si i-a spus: "Gata, ma duc!" Atat! A mai apucat sa o auda pe Anamaria spunandu-i ca o iubeste enorm si viata s-a sfarsit", au spus persoane de la Spitalul Elias, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului